I aften laver vi lynhurtig pasta, med masser af skønne ingredienser. Aftenens pasta er tortelloni fyldt med ricotta og spinat, som vi blander med vidunderlig sauce med spinat, citron, hvidløg, fløde og masser af krydderier. Vi topper med ost og friskkværnet peber, og serverer vores pasta med en saftig pæresalat med rucola og valnødder.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ stk
Citron
4 g
Hvide Løjer & Urter
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
½ stk
Worcestershire sauce
(Indeholder Soja, Gluten, Byg, Sennep)
4 g
Middelhavsdrøm
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg Kan indeholde Æg, Mælk)
60 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
40 g
Rucola
1 stk
Pære
20 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
300 g
Tortelloni m. ricotta og spinat
(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Bløddyr, Selleri, Nødder, Fisk, Krebsdyr, Sennep, Soja)
½ tsk
Sukker (trin 2)
½ spsk
Olivenolie (trin 3)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 1-2 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Halver citron [1/2 stk, 2P].
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Tilsæt madlavningsfløde, pastavand [1,5 dl | 3 dl], et skvæt citronsaft, worcestershire sauce [1/2 pakke, 2P], Hvide Løjer & Urter, Middelhavsdrøm, grøntsagsbouillon og sukker [1/2 tsk | 1 tsk], og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet.
Imens, skyl rucola og spinat.
Skær pære i tynde, halve skiver.
Bland rucola, pære, valnødder, olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] og et nip salt og peber i en mellemstor skål.
Tilsæt pasta og spinat, og vend sammen.
Smag til med salt.
Anret svampetortelloni i dybe tallerkener.
Top med finrevet ost og et nip peber.
Server med pæresalat.