Italiensk ricotta- og spinattortelloni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Italiensk ricotta- og spinattortelloni

Italiensk ricotta- og spinattortelloni

med cremet spinatsauce og saftig pæresalat

I aften laver vi lynhurtig pasta, med masser af skønne ingredienser. Aftenens pasta er tortelloni fyldt med ricotta og spinat, som vi blander med vidunderlig sauce med spinat, citron, hvidløg, fløde og masser af krydderier. Vi topper med ost og friskkværnet peber, og serverer vores pasta med en saftig pæresalat med rucola og valnødder.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Soja
Gluten
Byg
Sennep
Selleri
Æg
Nødder
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Citron

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

½ stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja, Gluten, Byg, Sennep)

4 g

Middelhavsdrøm

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg Kan indeholde Æg, Mælk)

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

40 g

Rucola

1 stk

Pære

20 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

300 g

Tortelloni m. ricotta og spinat

(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Bløddyr, Selleri, Nødder, Fisk, Krebsdyr, Sennep, Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3066 kJ
Kalorier (kcal)733 kcal
Fedt33.8 g
Mættet fedt13.4 g
Kulhydrat79.1 g
Sukker20.3 g
Protein23.9 g
Salt3.1 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 1-2 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra. 

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Lav sauce
2

Halver citron [1/2 stk, 2P].

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt madlavningsfløde, pastavand [1,5 dl | 3 dl], et skvæt citronsaft, worcestershire sauce [1/2 pakke, 2P], Hvide Løjer & Urter, Middelhavsdrøm, grøntsagsbouillon og sukker [1/2 tsk | 1 tsk], og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet.

Lav pæresalat
3

Imens, skyl rucola og spinat.

Skær pære i tynde, halve skiver.

Bland rucola, pære, valnødder, olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] og et nip salt og peber i en mellemstor skål. 

Tilsæt pasta og spinat, og vend sammen.

Smag til med salt.

Server
4

Anret svampetortelloni i dybe tallerkener. 

Top med finrevet ost og et nip peber. 

Server med pæresalat.