topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Japansk pulled pork-ramen

Japansk pulled pork-ramen

med udonnudler og stegte østershatte

Tags:
Proteinrig
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Sulfitter
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Østershatte

300 g

Pulled pork

150 g

Udonnudler, tørrede

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Hvidløgsfed

2 tsk

Ingefær

½ pose

Sukkerærter

½ stk

Lime

60 g

Misopasta

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

8 g

Kyllingebouillon

1 stk

Gulerod

1 stk

Rød chili

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

2 stk

Forårsløg

30 g

Fish sauce

(Indeholder Soja, Fisk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker til syltning

1 spsk

Vand til syltning

¼ tsk

Salt til svampe

5 dl

Vand til sauce

1 tsk

Sukker til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2983 kJ
Kalorier (kcal)713 kcal
Fedt20.6 g
Mættet fedt7.4 g
Kulhydrat84.4 g
Sukker15.4 g
Protein47.3 g
Salt10 g

Fremgangsmåde

1

Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave.

Bland hvidvinseddike, sukker, vand og et nip salt i en lille skål.

Vend gulerod i skålen.

Hæld lage fra inden servering.

2

Imens, hak svampe groft.

Opvarm en smule olivenolie i en stor gryde på høj varme.

Steg svampe i 3-4 min, eller indtil brunet.

Krydr med salt og peber, og overfør til en tallerken.

Imens, riv ingefær (uskrællet) fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

3

Kom svinekød (inklusive lage fra pakken), vand, ingefær, hvidløg, misopasta, kyllingebouillon, sukker og fish sauce i samme gryde, og varm op på middelhøj varme.

Lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.

Træk kødet i strimler med to gafler i gryden.

4

Imens, bring en anden gryde med saltet vand i kog.

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde, og hæld vand fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

5

Snit forårsløg fint.

Halve sukkerærter på langs.

Halver lime.

Flæk chili, fjern kerner, og skær i tynde skiver.

Tilsæt nudler og limesaft til gryden lige inden servering, og vend sammen.

6

Anret nudler i dybe tallerkener.

Top med pulled pork, svampe, sukkerærter og gulerod.

Drys med forårsløg og chili.

TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.