Japansk kyllinge-teriyakibowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Japansk kyllinge-teriyakibowl

Japansk kyllinge-teriyakibowl

med sesam-agurkesalat og asiatisk mayonnaise

Teriyakisauce er en japansk sauce karakteriseret ved sin søde og syrlige smag. I aften steger vi kylling gylden, og blander den derefter med teriyakisauce. Vi serverer vores kyllinge-teriyaki med hvidløgsris med smør og en skøn sesam-agurkesalat med spinat og lime. Vi topper herlighederne med asiatisk mayonnaise.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Sesam
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kyllingebryststrimler

75 g

Teriyakisauce

(Indeholder Gluten, Hvede, Soja)

150 g

Langkornede hvide ris

1 stk

Agurk

1 stk

Hvidløgsfed

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

½ stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Sukker (trin 3)

1 spsk

Smør (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)844 kcal
Energi (kJ)3530 kJ
Fedt39.2 g
Mættet fedt8.1 g
Kulhydrat75.1 g
Sukker12.4 g
Protein44.6 g
Salt4.6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler

Steg kylling
2

Imens, opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Krydr kylling med et nip salt, og steg i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.

Tilsæt teriyakisauce, og lad simre i 1 min, eller indtil gennemvarmet.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav sesam-agurkesalat
3

Imens, skyl spinat.

Halver lime [½ stk, 2P].

Skær agurk i tynde, halve skiver.

Bland sesamfrø, spinat, agurk, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort skvæt limesaft i en stor skål.

Pres eller hak hvidløg fint.

Server
4

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med kylling.

Server med sesam-agurkesalat og asiatisk mayonnaise.