topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Japanske grøntsagsdeller

Japanske grøntsagsdeller

med crunchy nudelsalat og sesammayonnaise

I aften går den kulinariske rejse til Japan, og vi frister med skønne japanske grøntsagsfrikadeller med forårsløg, ingefær, spidskål, gulerod og sojasauce. Lækkert tilbehør er en nudelsalat med rødkål, spidskål, gulerod, slikærter og sesamfrø. Vi topper frikadellerne og salaten med srirachasauce og sesammayo!

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sennep
Sesam
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Forårsløg

2 stk

Gulerod

1 stk

Ingefær

150 g

Spidskål, skåret

½ pose

Sukkerærter

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 g

Rødkål, skåret

75 g

Fuldkornsnudler

(Indeholder Hvede, Gluten)

50 g

Sort sesammayonnaise

(Indeholder Sennep, Soja, Gluten, Hvede, Sesam, Æg)

20 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2165 kJ
Kalorier (kcal)517 kcal
Fedt20 g
Mættet fedt2.8 g
Kulhydrat61.6 g
Sukker18.6 g
Protein18.8 g
Salt4.9 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Skær forårsløg i tynde skiver, del det hvide og det grønne op. Riv gulerod (uskrællet). Riv ingefær. Del slikærter på langs.

Kog nudler
2

Bring en gryde med saltet* vand* i kog. TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. Kog nudler i 1-2 min, eller indtil bløde. Hæld vand fra, og skyl under koldt vand*.

Forbered kål
3

Bland rødkål, halvdelen af spidskål, og et nip salt* og peber* i en stor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie*. Masser i 30 sek, indtil mør. Stil til side.

Bland fars
4

Pisk æg* [2 stk | 4 stk] i en mellemstor skål. Tilsæt hvid forårsløg, ingefær, resterende spidskål, halvdelen af gulerod, og halvdelen af sojasauce, og rør godt rundt. Tilsæt panko, salt* [1/2 tsk | 1 tsk], og peber*, og rør godt rundt.

Steg grøntsagsfrikadeller
5

Opvarm en stor stegepande ved middel varme, og hæld olivenolie* i så hele bunden er dækket. Form fars til frikadeller med en spiseske - ca. 2 per pers. Steg frikadeller i 4-5 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. TIP: Undgå at vende frikadellerne for hurtig, så kan de gå i stykker.

Server
6

Bland kål med færdige nudler, gulerod, slikærter, sesamfrø og resterende sojasauce. Anret japanske grøntsagsfrikadeller og nudelsalat på tallerkener. Dryp med srirachasauce, og pynt med grøn forårsløg. Server sesammayo ved siden af.