topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Japanske grøntsagsdeller

Japanske grøntsagsdeller

med crunchy nudelsalat og sesammayonnaise

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

I aften går den kulinariske rejse til Japan, og vi frister med skønne japanske grøntsagsfrikadeller med forårsløg, ingefær, spidskål, gulerod og sojasauce. Lækkert tilbehør er en nudelsalat med rødkål, spidskål, gulerod, slikærter og sesamfrø. Vi topper frikadellerne og salaten med srirachasauce og sesammayo!

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sulfitter
Sennep
Sesam
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Forårsløg

2 stk

Gulerod

1 stk

Ingefær

150 g

Spidskål, skåret

½ pose

Sukkerærter

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

25 g

Panko

(Indeholder Sulfitter, Hvede, Gluten)

150 g

Rødkål, skåret

75 g

Fuldkornsnudler

(Indeholder Hvede, Gluten)

50 g

Sort sesammayonnaise

(Indeholder Sennep, Soja, Gluten, Hvede, Sesam, Æg)

20 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)507 kcal
Energi (kJ)2121 kJ
Fedt19.7 g
Mættet fedt2.8 g
Kulhydrat59.9 g
Sukker18.5 g
Protein18.9 g
Salt16.1 g

Redskaber

Rivejern
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne).

Riv gulerod (uskrællet) groft. 

Riv ingefær fint. 

Del sukkerærter [1/2 pose, 2P] på langs. 

Kog nudler
2

Bring en gryde med saltet vand i kog. 

Kog nudler [1/2 pakke, 2P] i 1-2 min, eller indtil bløde, og skyl under koldt vand i en si.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Bland fars
3

Pisk æg [2 stk | 4 stk] i en mellemstor skål. 

Tilsæt det hvide forårsløg, ingefær, halvdelen spidskål, halvdelen af gulerod og halvdelen af sojasauce, og rør godt rundt. 

Tilsæt panko, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og rør godt rundt.

Steg grøntsagsdeller
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middel varme. 

Form fars til frikadeller (2 pr. person). 

Steg frikadeller i 4-5 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Bland nudelsalat
5

Bland rødkål, resterende spidskål, nudler, sukkerærter og resterende sojasauce og gulerod i en stor skål, og krydr med et nip salt og peber.

Server
6

Anret grøntsagsdeller og nudelsalat på tallerkener. 

Dryp med sriracha.

Drys med det grønne forårsløg. 

Server med sesammayonnaise.