Vi drømmer os væk til Asien med en fantastisk opskrift på japanske tacos. Vi steger hakket kød med hvidløg, ingefær og sesamfrø for at få den asiatiske smag frem. Vi bygger tacos med asiatisk mayo, det lækre hakkede kød, kålsalat og et nip chili!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Hvidløgsfed
250 g
Hakket svine-/kalvekød
1 stk
Rød chili
50 g
Asiatisk mayonnaise
(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)
37.5 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
150 g
Snittet kålsalat
(Kan indeholde Selleri)
1 stk
Rødløg
1 stk
Ingefær
1 stk
Gulerod
1 stk
Lime
2 spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Riv ingefær (uskrællet) og hvidløg fint.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Skær lime i både og chili i tynde skiver.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svine-/kalvekød og rødløg med et nip salt i 5-6 min, eller indtil brunet.
Bland snittet kålsalat, gulerod, et skvæt limesaft, olivenolie [1 spsk I 2 spsk], salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber i en skål.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Tilsæt hvidløg og ingefær til stegepanden, og steg videre i 1 min.
Tilsæt asiatisk woksauce [1/2 pakke, 2P], og rør rundt.
Krydr med et stort nip peber.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Smør tortillabrød med asiatisk mayonnaise.
Fyld med salat, svine-/kalvekød og chili.
Server med resterende limebåde.