topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Karamelliseret kuller

Karamelliseret kuller

med spicy glaskålssalat og asiatisk mayonnaise

Aftenens kulinariske rejse går til Vietnam, og vi frister med et væld af karakteristiske ingredienser. Vi steger ingefærkrydret kuller, og lader den derefter karamelliseres i en fantastisk sauce med lime, sukker og sojasauce. Vi serverer vores kuller med luftige ris, en spicy glaskålssalat med spinat, mynte, peanuts og chili og asiatisk mayonnaise.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Fisk
Æg
Sennep
Hvede
Soja
Gluten
Sesam
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

150 g

Langkornede hvide ris

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

½ stk

Lime

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

½ stk

Glaskål, hvid

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

1 pose

Mynte

½ g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

2 tsk

Sukker (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3272 kJ
Kalorier (kcal)782 kcal
Fedt34 g
Mættet fedt4 g
Kulhydrat75.1 g
Sukker10 g
Protein40.6 g
Salt5.3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [2,5 dl | 5 dl] i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 11 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Lav sojablanding
2

Imens, halver lime [½ stk, 2P].

Bland limesaft [1 spsk | 2 spsk], sukker [2 tsk | 4 tsk] og sojasauce i en lille skål.

Lav glaskålssalat
3

Skræl glaskål [1/2 stk, 2P], og skær i 1/2 cm stave.

Skyl spinat.

Hak mynte groft.

Bland glaskål, spinat, mynte, peanuts, chiliflager [1/2 pakke, 2P] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en stor skål.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Steg fisk
4

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med Ginger Ninja og et nip salt og peber. 

Steg fisk i 1-2 min på hver side, eller indtil gylden.

Karamelliser fisk
5

Tilsæt sojablanding, og lad simre i 3-4 min, eller indtil fisken er gennemstegt og saucen er karamelliseret.

Tag panden af varmen.

Tilsæt olivenolie [1 spsk I 2 spsk] til skålen med glaskålssalat, og vend sammen. 

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret ris, glaskålssalat og fisk på tallerkener. 

Top fisk med sauce.

Server med asiatisk mayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image