topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Karrykrydret blomkål

Karrykrydret blomkål

med hvidløgskogte ris og mild limeyoghurt

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

I aften frister vi med masser af farver, teksturer og smage. Vi panerer blomkål med karry og panko, og ovnbager den vidunderligt sprød. Samtidig koger vi luftige hvidløgsris, og laver en frisk spinatsalat med tomat, agurk og lime. Vi topper herlighederne med en mild limeyoghurt med abrikoschutney.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Vegetarisk
Nem
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

275 g

Blomkål

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Curry-On

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

150 g

Jasminris

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Agurk

1 stk

Tomat

1 stk

Lime

50 g

Abrikoschutney

(Indeholder Sennep)

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 5)

½ spsk

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 2)

3 dl

Vand (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)640 kcal
Energi (kJ)2679 kJ
Fedt19.2 g
Mættet fedt4.2 g
Kulhydrat96 g
Sukker16.4 g
Protein15.5 g
Salt3.5 g

Redskaber

Bageplade
Gryde

Fremgangsmåde

Bag blomkål
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Skær blomkål [1/2 stk, 2P] i 2 cm buketter.

Bland mayonnaise, vand [1/2 spsk | 1 spsk], Curry-On, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en stor skål. 

Tilsæt blomkål, og vend indtil helt dækket af dressing. Tilsæt panko, og vend med blomkål. Fordel på en bageplade med bagepapir.

Bag i ovnen i 25-30 min. 

Kog ris
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Opvarm olivenolie [½ spsk | 1 spsk] i en mellemstor gryde på middel varme.

Svits hvidløg i 1-2 min, eller indtil velduftende. 

Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered grøntsager
3

Imens, skær lime i både.

Skyl spinat under koldt vand i et dørslag. 

Skær tomat og agurk i 2 cm tern.

Bland limeyoghurt
4

Bland yoghurt, et skvæt limesaft, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og abrikoschutney i en lille skål.

Lav spinatsalat
5

Bland spinat, tomat, agurk, limesaft [1 tsk | 2 tsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en skål.

Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Server
6

Anret ris, spinatsalat og blomkål i dybe tallerkener. 

Dryp med limeyoghurt.

Server med resterende limebåde.