Karrymarineret kyllingepita og cæsarinspireret salat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Karrymarineret kyllingepita og cæsarinspireret salat

Karrymarineret kyllingepita og cæsarinspireret salat

2x2 portioner | frokost til to dage

Hurtige og velsmagende opskrifter perfekt til frokost til to dage. Inkluderer opskriftskort med 2x3 trin og færdigportionerede ingredienser til to måltider til to personer. Hvis du er vild med pitabrød, vil du elske denne fyldige variant. Den er fyldt med frisk spinat og en hjemmelavet kyllingesalat med crème fraiche, karry og æble. Vores sprøde cæsarsalat med gyldne croutoner og italiensk hård ost blandes med en cæsardressing, som er nem og fuldstænding uimodståelig: Syrlig fraiche og cremet mayonnaise krydres med hvidløg og citronsaft, og voilà, så enkelt kan det gøres.

Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Pitabrød

(Indeholder Hvede, Gluten)

4 g

Curry-On

30 g

Spinat

300 g

Kyllingebryststrimler

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Æble

1 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

200 g

Romainesalat

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

40 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til dressing

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4101 kJ
Kalorier (kcal)980 kcal
Fedt44.4 g
Mættet fedt16.6 g
Kulhydrat85.8 g
Sukker16.8 g
Protein57.3 g
Salt5.2 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Varm pitabrød
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C varmluft.

Placer pitabrød på risten i ovnen, og varm i 3-4 min, eller indtil gennemvarme.

TIP: Vores pitabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.

Steg kylling
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med salt i 4-5 min på hver side, eller indtil brunet og gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Server
3

Imens, skyl spinat.

Skær æble i små tern.

Bland crème fraiche, Curry-On og et nip salt og peber i en stor skål. 

Tilsæt æble og stegt kylling, og vend sammen.

Skær en åbning i en side af pitabrødene, og fyld med kyllingesalat og spinat.

Lav croutoner
4

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær brød i 2 cm tern, og fordel på en bageplade med bagepapir.

Dryp med en smule olivenolie, og krydr med et nip salt og peber. 

Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil sprøde og gyldne.

Forbered grøntsager
5

Pres eller hak hvidløg fint. 

Halver citron.

Skyl salat.

Skær roden af salat, og skil bladene ad.

Hak bladene groft.

Bland fraiche, mayonnaise, hvidløg, citronsaft og et nip salt og peber i en stor skål.

Vend salat i.

Vend croutoner og høvlet ost i.

Server
6

Server salat toppet med resterende høvlet ost.