Hurtige og velsmagende opskrifter perfekt til frokost til to dage. Inkluderer opskriftskort med 2x3 trin og færdigportionerede ingredienser til to måltider til to personer. Hvis du er vild med pitabrød, vil du elske denne fyldige variant. Den er fyldt med frisk spinat og en hjemmelavet kyllingesalat med crème fraiche, karry og æble. Vores sprøde cæsarsalat med gyldne croutoner og italiensk hård ost blandes med en cæsardressing, som er nem og fuldstænding uimodståelig: Syrlig fraiche og cremet mayonnaise krydres med hvidløg og citronsaft, og voilà, så enkelt kan det gøres.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Pitabrød
(Indeholder Hvede, Gluten)
4 g
Curry-On
30 g
Spinat
300 g
Kyllingebryststrimler
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
1 stk
Æble
1 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
200 g
Romainesalat
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
40 g
Italiensk hård ost, høvlet
(Indeholder Mælk)
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Citron
½ tsk
Salt til kød
¼ tsk
Salt til dressing
¼ tsk
Salt til sauce
Forvarm ovnen til 200°C/180°C varmluft.
Placer pitabrød på risten i ovnen, og varm i 3-4 min, eller indtil gennemvarme.
TIP: Vores pitabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med salt i 4-5 min på hver side, eller indtil brunet og gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, skyl spinat.
Skær æble i små tern.
Bland crème fraiche, Curry-On og et nip salt og peber i en stor skål.
Tilsæt æble og stegt kylling, og vend sammen.
Skær en åbning i en side af pitabrødene, og fyld med kyllingesalat og spinat.
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær brød i 2 cm tern, og fordel på en bageplade med bagepapir.
Dryp med en smule olivenolie, og krydr med et nip salt og peber.
Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil sprøde og gyldne.
Pres eller hak hvidløg fint.
Halver citron.
Skyl salat.
Skær roden af salat, og skil bladene ad.
Hak bladene groft.
Bland fraiche, mayonnaise, hvidløg, citronsaft og et nip salt og peber i en stor skål.
Vend salat i.
Vend croutoner og høvlet ost i.
Server salat toppet med resterende høvlet ost.