Nyd frokost i to dage med et lækkert færdigmåltid og en nem at følge 4-trinsopskrift. Inkluderer portionerede ingredienser og trin-for-trin-instruktioner til to personer. Hvis du er vild med pitabrød, vil du elske denne fyldige variant. Her får du nemlig en opskrift på pitabrød fyldt med frisk spinat, og kyllingesalat med crème fraiche, karry og æble.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Pitabrød
(Indeholder Hvede, Gluten)
4 g
Curry-On
30 g
Spinat
300 g
Kyllingebryststrimler
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
1 stk
Æble
2 stk
Lasagne
(Indeholder Mælk, Gluten, Hvede Kan indeholde Jordnødder, Nødder, Sesam)
Forvarm ovnen til 200°C/180°C varmluft.
Placer pitabrød på risten i ovnen, og bag i 3-4 min, eller indtil gennemvarme.
TIP: Vores pitabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med salt i 4-5 min på hver side, eller indtil brunet og gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, skyl spinat.
Skær æble i små tern.
Bland crème fraiche, karry, salt og et nip peber i en stor skål. Tilsæt æble og stegt kylling, og vend sammen.
Skær en åbning i en side af pitabrødene, og fyld dem med kyllingesalat og spinat.