Kartoffelsalat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kartoffelsalat

Kartoffelsalat

med bacon, romanesco & sennepsdressing

Kartoffelsalat med sennep er en populær ret i Frankrige. Her får du en spændende variant med masser af lækre ingredienser, hvilket giver dig en ret med både kartofler, bacon, frugt, grøntsager og krydderier. Salaten smager også rigtig godt koldt, så hvis du skulle få rester tilovers, kan du se frem til at spise dem kolde i morgen.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Mælk
Æg
Sennep
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Små kartofler

125 g

Bacon, skiver

250 g

Romanesco

½ stk

Løg

1 stk

Pære

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

25 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

1 pose

Kørvel

20 g

Hasselnødder

(Indeholder Nødder)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)634 kcal
Energi (kJ)2652 kJ
Fedt40.13 g
Mættet fedt12 g
Kulhydrat45.42 g
Sukker9.7 g
Protein18.57 g
Salt2.1 g

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Skær kartofler (uskrællet) i halve. Læg i en stor gryde med letsaltet vand*, og bring i kog. Kog i 15 minutter, eller til de nemt kan deles med en kniv. Hæld vandet fra, og læg dem tilbage i gryden. Smag til med et nip salt* og peber*. Læg låg på for at holde på varmen.

Skær bacon
2

Skær bacon i skiver (2 cm). Skær romanesco [½ stk, 2 pers.] i små buketter.

Steg bacon
3

Opvarm en stor stegepande på høj varme. Tilsæt bacon, og steg i 2-3 minutter til de er gyldne.Tilsæt romanesco og en stor klat smør*, og steg i 5 minutter.

Hak grøntsager
4

Hak løg [½ stk, 2 pers.] fint. Hak pære og hasselnødder groft. Hak kørvel fint.

Bland kartoffelsalat
5

Bland fraiche [½ pakke, 2 pers.], sennep, aioli og halvdelen af kørvel i en stor skål. Vend løg [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], pære, bacon, romanesco og kartofler i skålen.

Server
6

Anret kartoffelsalat i dybe tallerkener. Top med hasselnødder og resterende kørvel.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image