En fyldig kartoffelsalat med zucchini, radiser og rødløg, som får en ekstra god smag af den lækre dild- og sennepsdressing. Du topper denne fantastiske salat med røget laks og stegte græskarkerner, som fuldender retten. Perfekt til en delikat frokost på en solskinsdag.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
12 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
100 g
Koldrøget laks
1 pose
Dild
1 pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
125 g
Radiser
1 stk
Citron, økologisk
½ stk
Rødløg
1 pakke
Græskarkerner
500 g
Kartofler
1 stk
Zucchini
efter behov
Smør (trin 1)
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Kom kartofler i en gryde med koldt, letsaltet vand*, og bring i kog. Kog i 10-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt en klat smør*. Krydr med et nip salt* og peber*, og stil til side.
Hak dild fint. Skær radiser i kvarte. Hak rødløg [1/2 stk, 2P] fint. Riv citronskal, og skær citron i både. Skræl zucchini til lange, tynde bånde, og hak resterende zucchini groft.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Rist græskarkerner i 2-3 min, og stil til side.
Bland dild (gem lidt til anretning), citronskal, sennep og fraiche i en lille skål. Smag til med citronsaft, salt* og peber*.
Bland kartofler, zucchini, radiser, rødløg og halvdelen af dressing i en stor skål.
Anret kartoffelsalat og laks i dybe tallerkener. Drys med græskarkerner og resterende dild. Server med citronbåde og resterende dressing.