Faldt I for den fristende titel på denne opskrift? Vi garanterer, at I ikke bliver skuffede over resultatet. Vi ovnsteger andelår og glaserer dem med hoisinsauce. Samtidigt koger vi ingefærris, laver en frisk asiatisk slaw med gulerod, lime, pak choi og asiatisk mayonnaise og 'ponzu'-agurkesalat med chili, koriander og sesamfrø.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
60 g
Hoisinsauce
(Indeholder Sesam, Soja, Gluten, Hvede)
430 g
Sous vide andelår, konfiteret
10 g
Ingefærpasta
1 stk
Agurk
15 ml
Ponzudressing
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten, Sulfitter)
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)
½ g
Chiliflager
1 pose
Koriander
50 g
Asiatisk mayonnaise
(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)
1 stk
Pak choi
1 stk
Gulerod
½ stk
Lime
150 g
Jasminris
¼ tsk
Salt (trin 1)
½ spsk
Smør (trin 2)
3 dl
Vand (trin 2)
½ tsk
Salt (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
¼ tsk
Sukker (trin 3)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Placer andelår med skindsiden opad på en bageplade med bagepapir, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk].
Steg i ovnen i 30 min.
Smør med hoisinsauce, når der er 5 min tilbage.
Smelt smør [½ spsk | 1 spsk] i en mellemstor gryde på middel varme.
Svits ingefærpasta i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.
Halver lime [½ stk, 2P].
Bland gulerod, salt [1/4 tsk |1/2 tsk], sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort skvæt limesaft i en stor skål, og stil til side.
Hak agurk og koriander groft.
Bland agurk, ponzudressing, chiliflager [1/2 pakke, 2P], koriander, sesamfrø og et nip salt i en mellemstor skål.
Hak pak choi groft.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Vend pak choi og asiatisk mayonnaise i skålen med gulerod lige inden servering.
Kom hver portion ris i en lille skål, og pres let sammen. Placer en tallerken ovenpå, og vend på hovedet, så risen får form som en kuppel. Fortsæt med risen til resten af portionerne.
Anret ris og andelår på tallerkener.
Server med 'ponzu'-agurkesalat og asiatisk slaw.