Mørt svinekød og peberfrugt, gulerod og forårsløg smager fantastisk, når de steges med sød chilisauce, hoisinsauce, sojasauce og chili. Vi serverer vores kinesiske svinekødswok med luftige jasminris, peanuts og forårsløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Svinekamfilet
150 g
Jasminris
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Gulerod
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
1 stk
Forårsløg
40 g
Sød chilisauce
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
30 g
Hoisinsauce
(Indeholder Sesam, Soja, Gluten, Hvede)
½ g
Chiliflager
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
1 dl
Vand (trin 2)
¼ spsk
Hvedemel (trin 2)
½ spsk
Olivenolie (trin 5)
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 12 min.
Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, indtil vandet er absorberet.
TIP: Fjern ikke låget!
Bland vand [1 dl | 2 dl] og hvedemel [1/4 spsk | 1/2 spsk] i en lille skål.
Tilsæt sød chilisauce, hoisinsauce, sojasauce og chiliflager [1/2 pakke, 2P], og rør rundt.
TIP: Spring chiliflagerne over, hvis du ikke kan lide stærk mad.
Skær gulerod (uskrællet) i tynde strimler.
Skær peberfrugt i 1 cm strimler.
Snit forårsløg fint (adskil den hvide det fra den grønne).
Skær svinekød i 2 cm strimler på et andet skærebræt.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme.
Steg svinekød med et nip salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegt, og overfør til en tallerken.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i samme stegepande på høj varme.
Steg peberfrugt, gulerod og det hvide forårsløg med et nip salt i 2-3 min, eller indtil møre.
Tilsæt sauce, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt svinekød, og lad simre videre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.
Anret ris og svinekødswok i dybe tallerkener.
Drys med peanuts og det grønne forårsløg.