topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kinesisk svinekødswok

Kinesisk svinekødswok

med jasminris og stegte grøntsager

Mørt svinekød og peberfrugt, gulerod og forårsløg smager fantastisk, når de steges med sød chilisauce, hoisinsauce, sojasauce og chili. Vi serverer vores kinesiske svinekødswok med luftige jasminris, peanuts og forårsløg.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Mælkefri
Allergener:
Jordnødder
Hvede
Soja
Gluten
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svinekamfilet

150 g

Jasminris

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Gulerod

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

1 stk

Forårsløg

40 g

Sød chilisauce

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

30 g

Hoisinsauce

(Indeholder Sesam, Soja, Gluten, Hvede)

½ g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 dl

Vand (trin 2)

¼ spsk

Hvedemel (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)681 kcal
Energi (kJ)2850 kJ
Fedt16.97 g
Mættet fedt4.1 g
Kulhydrat90.37 g
Sukker25.3 g
Protein41.65 g
Salt5.1 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 12 min.

Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, indtil vandet er absorberet. 

TIP: Fjern ikke låget!

Bland sauce
2

Bland vand [1 dl | 2 dl] og hvedemel [1/4 spsk | 1/2 spsk] i en lille skål.

Tilsæt sød chilisauce, hoisinsauce, sojasauce og chiliflager [1/2 pakke, 2P], og rør rundt. 

TIP: Spring chiliflagerne over, hvis du ikke kan lide stærk mad.

Forbered råvarer
3

Skær gulerod (uskrællet) i tynde strimler. 

Skær peberfrugt i 1 cm strimler.

Snit forårsløg fint (adskil den hvide det fra den grønne). 

Skær svinekød i 2 cm strimler på et andet skærebræt.

Steg kød
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme.

Steg svinekød med et nip salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegt, og overfør til en tallerken.

Steg grøntsager
5

Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i samme stegepande på høj varme. 

Steg peberfrugt, gulerod og det hvide forårsløg med et nip salt i 2-3 min, eller indtil møre.

Tilsæt sauce, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt svinekød, og lad simre videre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

Server
6

Anret ris og svinekødswok i dybe tallerkener.

Drys med peanuts og det grønne forårsløg.