I dag laver vi vores version af en festlig og farverig paella! Mens risen koger med grøntsager og krydderier og absorberer smag og farve, steger vi forårsløg og kongerejer, som vi topper den færdigkogte paella med. Dryp med frisk persille-gremolata, og så er paellaen klar!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Løg
2 stk
Tomat
150 g
Risottoris
2 g
Middelhavsdrøm
4 g
Røget paprika
30 g
Fish sauce
(Indeholder Soja, Fisk)
1 stk
Peberfrugt
2 stk
Forårsløg
250 g
Kongerejer
(Indeholder Krebsdyr Kan indeholde Krebsdyr)
1 pose
Bredbladet persille
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Citron
2 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til grøntsager
4.5 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
1 spsk
Smør til stegning
¼ tsk
Salt til rejer
1 spsk
Olie til dressing
¼ tsk
Salt til dressing
Hak løg fint.
Hak tomat groft.
Skær peberfrugt i 1 cm tern.
Halver forårsløg.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg løg og tomat med salt i 2-3 min, eller indtil bløde.
Tilsæt ris, Middelhavsdrøm, halvdelen af røget paprika, og steg i 30 min, eller indtil velduftende.
Tilsæt fish sauce, vand, peberfrugt, salt og et nip peber, og bring i kog. Sænk til lav varme, og lad simre under låg i 15-20 min, eller indtil vand er absorberet og risen er kogt.
Skru op til høj varme, og kog i 1-2 min, indtil bunden bliver sprød.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis vandet er absorberet inden risen er færdigkogt.
Imens, opvarm en smule olivenolie i en anden stor stegepande på middelhøj varme.
Steg forårsløg i 1-2 min på hver side, eller indtil brunede.
Overfør til en tallerken.
Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg rejer med smør og resterende røget paprika, salt og et nip peber i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Hak persille fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Halver citron.
Bland persille, hvidløg, et stort skvæt citronsaft, olivenolie, salt og et nip peber i en lille skål.
Anret paella i dybe tallerkener
Top med rejer og forårsløg.
Dryp med gremolata.