Spansk kongereje-'paella' og stegte forårsløg
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spansk kongereje-'paella' og stegte forårsløg

Spansk kongereje-'paella' og stegte forårsløg

med peberfrugt og persille-gremolata

I dag laver vi vores version af en festlig og farverig paella! Mens risen koger med grøntsager og krydderier og absorberer smag og farve, steger vi forårsløg og kongerejer, som vi topper den færdigkogte paella med. Dryp med frisk persille-gremolata, og så er paellaen klar!

Allergener:
Soja
Fisk
Krebsdyr

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Løg

2 stk

Tomat

150 g

Risottoris

2 g

Middelhavsdrøm

4 g

Røget paprika

30 g

Fish sauce

(Indeholder Soja, Fisk)

1 stk

Peberfrugt

2 stk

Forårsløg

250 g

Kongerejer

(Indeholder Krebsdyr Kan indeholde Krebsdyr)

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til grøntsager

4.5 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Smør til stegning

¼ tsk

Salt til rejer

1 spsk

Olie til dressing

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2947 kJ
Kalorier (kcal)704 kcal
Fedt30.6 g
Mættet fedt7.9 g
Kulhydrat78.5 g
Sukker14.4 g
Protein25 g
Salt7.9 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Hak løg fint.

Hak tomat groft.

Skær peberfrugt i 1 cm tern.

Halver forårsløg.

Kog paellaris
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg løg og tomat med salt i 2-3 min, eller indtil bløde.

Tilsæt ris, Middelhavsdrøm, halvdelen af røget paprika, og steg i 30 min, eller indtil velduftende.

Tilsæt fish sauce, vand, peberfrugt, salt og et nip peber, og bring i kog. Sænk til lav varme, og lad simre under låg i 15-20 min, eller indtil vand er absorberet og risen er kogt.

Skru op til høj varme, og kog i 1-2 min, indtil bunden bliver sprød.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis vandet er absorberet inden risen er færdigkogt.

Steg forårsløg
3

Imens, opvarm en smule olivenolie i en anden stor stegepande på middelhøj varme.

Steg forårsløg i 1-2 min på hver side, eller indtil brunede.

Overfør til en tallerken.

Steg rejer
4

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer med smør og resterende røget paprika, salt og et nip peber i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Lav gremolata
5

Hak persille fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Halver citron.

Bland persille, hvidløg, et stort skvæt citronsaft, olivenolie, salt og et nip peber i en lille skål.

Server
6

Anret paella i dybe tallerkener

Top med rejer og forårsløg.

Dryp med gremolata.