Kokospaneret cajunkylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kokospaneret cajunkylling

Kokospaneret cajunkylling

med ananassalat og ovnbagte kartoffelbåde

Faldt I for den fristende titel på denne opskrift? Vi garanterer, at I ikke bliver skuffede over resultatet. I aften laver vi nemlig fantastisk kylling, som vi panerer i panko, kokosmel og vores egen cajunkrydderiblanding som kalder vi Ay Cajun-ba. Skønt tilbehør er ovnstegte kartoffelbåde og en farverig ananassalat med rødkål og gulerod.

Tags:
Nem
Børnevenlig
Proteinrig
Mælkefri
Allergener:
Sulfitter
Hvede
Gluten
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

280 g

Kyllingebryst

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

15 g

Kokosmel

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)

25 g

Panko

(Indeholder Sulfitter, Hvede, Gluten)

75 g

Rødkål, skåret

50 g

Ananas

1 stk

Gulerod

1 pose

Koriander

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2887 kJ
Kalorier (kcal)690 kcal
Fedt28.2 g
Mættet fedt7.9 g
Kulhydrat65 g
Sukker12.6 g
Protein45.3 g
Salt0.7 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i både.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Paner kylling
2

Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person), og krydr med et nip salt.

Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en dyb tallerken.

Bland panko, kokosmel og Ay Cajun-ba i en anden dyb tallerken.

Vend kylling i æg og derefter i pankoblanding.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg kylling
3

Hæld olivenolie i en stegepande [2 stk, 4P], så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage.

Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle. 

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis kyllingen sidder fast i panden. - Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered frugt og grønt
4

Skræl ananas, og hak groft.

Skræl gulerod (uskrællet) til lange, tynde bånd. 

Hak koriander groft.

Lav ananassalat
5

Bland rødkål, ananas, gulerod, olivenolie [1/4 spsk | 1/2 spsk] og et nip salt og peber en mellemstor skål.

Server
6

Anret kartofler, kylling og ananassalat på tallerkener.

Drys med koriander.

Server med mayonnaise.