Vi skal til Korea og smage på deres madtraditioner. Her får du BBQ-krydret svineschnitzel med jasminris, salat, syltede grøntsager og koreansk BBQ-sauce. Smag på det bedste fra det koreanske køkken ved at fylde et salatblad med alle de andre ingredienser, toppe med sauce og spise det som en taco!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Hvidløgsfed
150 g
Jasminris
1 stk
Agurk
1 stk
Gulerod
1 stk
Lime
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)
200 g
Romainesalat
1 stk
Forårsløg
300 g
Svineschnitzel
5 g
BBQ-krydderi
(Indeholder Æg Kan indeholde Æg)
75 g
Koreansk BBQ-sauce
(Indeholder Soja, Sesam)
1 g
Chiliflager
½ spsk
Olie til ris
3 dl
Vand til ris
¼ tsk
Salt til ris
½ tsk
Sukker til syltning
¼ tsk
Salt til syltning
¼ tsk
Salt til kød
¼ tsk
Salt til sauce
Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm olivenolie i en mellemstor gryde på middel varme.
Svits hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt vand, og bring i kog. Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Skær agurk i tynde stave.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.
Halver lime.
Bland et stort skvæt limesaft, sukker og salt i en mellemstor skål.
Vend agurk, gulerod og sesamfrø i skålen, og stil til side.
Skær roden af salat, og skil bladene ad.
Snit forårsløg fint.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på høj varme.
Steg svinekød med BBQ-krydderi, salt og et nip peber i 1-2 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Bland BBQ-sauce, chiliflager og salt i en lille skål.
Skær svinekød i tynde skiver.
TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Anret ris, grøntsager, svinekød og salat i dybe tallerkener.
Top med forårsløg.
Server med BBQ-sauce.
TIP: Prøv at fylde et salatblad med ris, grøntsager og svinekød, og top med BBQ-sauce for den ultimative oplevelse!