Bulgogi er en koreansk ret lavet af kød tilberedt med krydderier og sojasauce, hvilket giver en karameliseret gyldenbrun farve. Vores skønne variant indeholder plantefars, sojasauce, BBQ-sauce, sriracha og ketchup. Vi serverer vores bulgogi med luftige ris, pak choi med gulerod, sesamfrø og lime og cremet asiatisk mayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
160 g
Plantefars
(Indeholder Gluten, Byg, Soja)
150 g
Langkornede hvide ris
1 stk
Pak choi
1 stk
Lime
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)
1 stk
Gulerod
50 g
Asiatisk mayonnaise
(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
10 g
Sriracha
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
½ g
Chiliflager
½ tsk
Salt (trin 1)
3 dl
Vand (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
½ spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Sukker (trin 2)
2 spsk
Vand (trin 3)
1 spsk
Ketchup (step 3)
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, hak pak choi groft.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Halver lime [½ stk, 2P].
Bland pak choi, gulerod, sesamfrø, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], olivenolie [1 spsk | 2 spsk], chiliflager [1/2 pakke, 2P], sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort skvæt limesaft i en stor skål.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.
Steg plantefars i 4-5 min, eller indtil let brunet, og sænk til middel varme.
Tilsæt sojasauce, BBQ-sauce, sriracha [1/2 pakke, 2P], ketchup [1 spsk | 2 spsk] og vand [2 spsk | 4 spsk], og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet
Anret ris i skåle.
Top med plantefars.
Server med pak choisalat og asiatisk mayonnaise.