Bulgogi er en koreansk ret lavet af kød tilberedt med krydderier og sojasauce, hvilket giver en karameliseret gyldenbrun farve. Vores skønne variant indeholder plantefars, sojasauce, BBQ-sauce, sriracha og ketchup. Vi serverer vores bulgogi med luftige ris, pak choi med gulerod, sesamfrø og lime og cremet asiatisk mayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
160 g
Plantefars
(Indeholder Gluten, Byg, Soja)
1 stk
Pak choi
1 stk
Lime
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)
50 g
Asiatisk mayonnaise
(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
10 g
Sriracha
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
½ g
Chiliflager
1 stk
Gulerod, Julienne
150 g
Jasminris
½ tsk
Salt (trin 1)
3 dl
Vand (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
½ spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Sukker (trin 2)
2 spsk
Vand (trin 3)
1 spsk
Ketchup (step 3)
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.
Imens, hak pak choi groft.
Skær lime [½ stk, 2P] i både.
Bland pak choi, gulerod, sesamfrø, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], olivenolie [1 spsk | 2 spsk], chiliflager [1/2 pakke, 2P], sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort skvæt limesaft i en stor skål.
TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.
Steg plantefars i 4-5 min, eller indtil let brunet, og sænk til middel varme.
Tilsæt sojasauce, BBQ-sauce, sriracha [1/2 pakke, 2P], ketchup [1 spsk | 2 spsk] og vand [2 spsk | 4 spsk], og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
TIP: Spar på srirachaen, hvis ikke alle er til stærk mad.
Anret ris i skåle.
Top med plantefars og pak choi.
Server med asiatisk mayonnaise.