Det koreanske køkken stammer fra de nomadiske traditioner i det sydlige Manchuriet og er kendt for sine rige smage og friske ingredienser, der sætter dine smagsløg på spidsen. Vores koreanske tortillas tilbyder et farverigt inferno af chili, ingefærsdressing og hvidløg - uden at fylde munden med flammer. Vi håber dog at tænde din flamme for koreansk mad.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Rød chili
1 stk
Lime
1 stk
Ingefær
1 stk
Hvidløgsfed
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
stk
Agurk
1 stk
Agurk, piccolo
12.5 ml
Hvidvinseddike
1 stk
Gulerod
200 g
Spidskål
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 pose
Koriander
250 g
Hakket oksekød
75 g
Fraiche
1 spsk
Olivenolie
2 tsk
Sukker
Forvarm ovn til 200°C/180°C varmluft. Halver chili [½ stk, 2 pers.]. Fjern kerner. Hak fint. Skær lime i både. Skræl ingefær. Hak ingefær og hvidløg fint. Bland chili, et stort skvæt limesaft, hvidløg, ingefær, sukker*, sojasauce og olivenolie* i en lille skål.
Skræl agurk til lange, tynde bånd. Bland agurk, hvidvinseddike [1/2 pakke, 2 pers.], en smule sukker* og et nip salt* i en skål. Rør rundt, så smagene trækker bedre ind.
Opvarm en stegepande ved middelhøj varme. Steg hakket oksekød i 1-2 min. Tilsæt marinade. Lad simre i 8-10 min.
Skær gulerod i tynde stave. Snit spidskål fint. Bland spidskål med et nip salt* i en skål.
Varm tortillabrød i ovnen i 2-3 min. Hak koriander groft (med stilk).
Smør tortillabrød med fraiche. Fyld med spidskål, gulerod og oksekød. Top med syltet agurk og koriander. Server med resterende limebåde.