Koreansk inspirerede tortillas
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Koreansk inspirerede tortillas

Koreansk inspirerede tortillas

med oksekød, spidskål & syltede agurker

Det koreanske køkken stammer fra de nomadiske traditioner i det sydlige Manchuriet og er kendt for sine rige smage og friske ingredienser, der sætter dine smagsløg på spidsen. Vores koreanske tortillas tilbyder et farverigt inferno af chili, ingefærsdressing og hvidløg - uden at fylde munden med flammer. Vi håber dog at tænde din flamme for koreansk mad.

Tags:
Stærk
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Rød chili

1 stk

Lime

1 stk

Ingefær

1 stk

Hvidløgsfed

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

stk

Agurk

1 stk

Agurk, piccolo

12.5 ml

Hvidvinseddike

1 stk

Gulerod

200 g

Spidskål

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 pose

Koriander

250 g

Hakket oksekød

75 g

Fraiche

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie

2 tsk

Sukker

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)697 kcal
Energi (kJ)2916 kJ
Fedt28.91 g
Mættet fedt7.7 g
Kulhydrat73.02 g
Sukker8.2 g
Protein36.8 g
Salt5.4 g

Fremgangsmåde

Lav marinade
1

Forvarm ovn til 200°C/180°C varmluft. Halver chili [½ stk, 2 pers.]. Fjern kerner. Hak fint. Skær lime i både. Skræl ingefær. Hak ingefær og hvidløg fint. Bland chili, et stort skvæt limesaft, hvidløg, ingefær, sukker*, sojasauce og olivenolie* i en lille skål.

Sylt agurk
2

Skræl agurk til lange, tynde bånd. Bland agurk, hvidvinseddike [1/2 pakke, 2 pers.], en smule sukker* og et nip salt* i en skål. Rør rundt, så smagene trækker bedre ind.

Steg kød
3

Opvarm en stegepande ved middelhøj varme. Steg hakket oksekød i 1-2 min. Tilsæt marinade. Lad simre i 8-10 min.

Lav salat
4

Skær gulerod i tynde stave. Snit spidskål fint. Bland spidskål med et nip salt* i en skål.

Hak koriander
5

Varm tortillabrød i ovnen i 2-3 min. Hak koriander groft (med stilk).

Server
6

Smør tortillabrød med fraiche. Fyld med spidskål, gulerod og oksekød. Top med syltet agurk og koriander. Server med resterende limebåde.