Koreansk inspireret 'fish and chips'
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Koreansk inspireret 'fish and chips'

Koreansk inspireret 'fish and chips'

med syltet salat og koreansk BBQ-mayonnaise

Fish and chips smager altid fantastisk, og i aften giver vi fisken en spændende twist ved at panere den i koreansk BBQ-sauce. Spændende tilbehør er syltet gulerod og kål med chili og cremet koreansk BBQ-mayonnaise. Så er det skønne måltid klar til at blive nydt.

Tags:
Mælkefri
Allergener:
Fisk
Soja
Sesam
Gluten
Hvede
Sulfitter
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

75 g

Koreansk BBQ-sauce

(Indeholder Soja, Sesam)

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

1 g

Chiliflager

1 stk

Gulerod

150 g

Spidskål, skåret

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Sukker (trin 2)

1 spsk

Vand* (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

2 spsk

Hvedemel (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

½ stk

Æg (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3358 kJ
Kalorier (kcal)803 kcal
Fedt37.2 g
Mættet fedt4.9 g
Kulhydrat78 g
Sukker14.2 g
Protein41.3 g
Salt4.9 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Sylt grøntsager
2

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Bland hvidvinseddike, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], vand [1 spsk | 2 spsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en mellemstor skål.

Vend gulerod og spidskål i skålen, og stil til side.

Paner fisk
3

Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg [1 stk I 2 stk] og halvdelen af BBQ-sauce sammen i en anden dyb tallerken. Kom panko i en tredje dyb tallerken. Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk]. 

Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk. 

Steg fisk
4

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk]

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Lav koreansk BBQ-mayo
5

Bland mayonnaise og resterende BBQ-sauce i en lille skål.

Hæld lage fra grøntsager.

Vend chiliflager, olivenolie [1 spsk | 2 spsk] og et nip peber i skålen med grøntsager lige inden servering.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
6

Anret fisk, kartofler og grøntsager på tallerkener.

Server med BBQ-mayonnaise.