Oplev det bedste fra det koreanske køkken med vores Koreansk-inspirerede nudler med sprød bacon. Denne ret er pakket med umami og cremet velvære fra champignon og madlavningsfløde, hvilket giver dig comfort food med et tvist.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Mienudler
(Indeholder Gluten, Hvede)
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
4 g
Kyllingebouillon
200 g
Champignon
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
1 stk
Hvidløgsfed
40 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
140 g
Bacon, tern
1 stk
Løg
1 stk
Forårsløg
20 g
Sriracha
2 spsk
Gemt pastavand
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til grøntsager
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog nudler i 4 min, eller indtil bløde.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Imens, snit forårsløg fint.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Skær svampe i tynde skiver.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Opvarm stegepanden med baconfedt til høj varme, og tilsæt olivenolie.
Steg løg og svampe med salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil bløde.
Imens, hak hvidløg og løg fint.
Tilsæt hvidløg til stegepanden, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt madlavningsfløde, pastavand, sriracha, kyllingebouillon, sojasauce og et nip peber.
Steg i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt pasta og halvdelen af finrevet ost, og vend sammen.
Anret pasta i skåle.
Top med forårsløg, bacon og resterende finrevet ost.