I aften frister vi med en fantastisk alt-i-en ret med masser af smage og farver. Vi bygger vores lynhurtige bowl med jasminris, kød stegt med koreansk BBQ-sauce og sojasauce, coleslaw med lime, gulerod, spidskål og chili, knasende peanuts, frisk koriander og cremet sort sesammayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Jasminris
1 stk
Rødløg
250 g
Hakket svine-/kalvekød
75 g
Koreansk BBQ-sauce
(Indeholder Soja, Sesam)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
4 g
Kyllingebouillon
75 g
Spidskål, skåret
1 stk
Gulerod
½ stk
Lime
1 g
Chiliflager
50 g
Vegansk sesammayonnaise
(Indeholder Gluten, Sesam, Soja, Hvede)
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
1 pose
Koriander
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
1 dl
Vand (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Hak rødløg fint.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svine-/kalvekød og rødløg i 4-5 min, eller indtil brunet.
Tilsæt BBQ-sauce, kyllingebouillon, sojasauce og vand [1 dl | 2 dl], og lad simre i 1-2 min.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.
Halver lime [½ stk, 2P].
Bland spidskål [1/2 pose, 2P], gulerod, chiliflager, et skvæt limesaft og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en mellemstor skål.
Anret ris, kød og grøntsagsslaw på tallerkener.
Top med kød og koriander.
Server med sesammayonnaise.