Aftenens lækre fiskeret byder på et væld af spændende smage i en herlig symfoni. Vi panerer kuller med panko, chiliflager og frisk koriander, og steger den gylden og sprød, mens vi ovnsteger kartofler med smag af vores egen Ginger Ninja-krydderiblanding. Vi har også tid til at lave en limeduftende salat med pak choi, gulerod og æble og en kølende hvidløgsyoghurt, som vi serverer som tilbehør.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Kuller
(Indeholder Fisk)
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Pak choi
1 stk
Æble
1 stk
Gulerod
½ stk
Lime
400 g
Små kartofler
1 g
Chiliflager
75 ml
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
½ stk
Hvidløgsfed
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
1 pose
Koriander
1 spsk
Hvedemel (trin 3)
1 stk
Æg (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 5)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Halver kartofler (uskrællet).
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Ginger Ninja og et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Hak pak choi groft.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.
Skær æble i tynde stave.
Bland pak choi, æble og gulerod i en stor skål.
Pres eller hak hvidløg [1/2 stk, 2P] fint.
Bland hvidløg, yoghurt og et nip salt i en lille skål.
Hak koriander fint.
Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt [1/4 tsk | 1/2 tsk].
Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en anden dyb tallerken. Bland panko, koriander og chiliflager i en tredje dyb tallerken.
Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det ersattes med 2 spsk mælk.
Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Halver lime [1/2 stk, 2P].
Tilsæt limesaft [1 spsk | 2 spsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] til skålen med pak choi-salat, og vend sammen. Tilsæt en eventuelt en smule olivenolie.
Anret pak choi-salat, kartofler og fisk på tallerkener.
Top med hvidløgsyoghurt.