Korianderpaneret kuller
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Korianderpaneret kuller

Korianderpaneret kuller

med krydrede kartofler og hvidløgsyoghurt

Aftenens lækre fiskeret byder på et væld af spændende smage i en herlig symfoni. Vi panerer kuller med panko, chiliflager og frisk koriander, og steger den gylden og sprød, mens vi ovnsteger kartofler med smag af vores egen Ginger Ninja-krydderiblanding. Vi har også tid til at lave en limeduftende salat med pak choi, gulerod og æble og en kølende hvidløgsyoghurt, som vi serverer som tilbehør.

Tags:
Kalorielet
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Pak choi

1 stk

Æble

1 stk

Gulerod

½ stk

Lime

400 g

Små kartofler

1 g

Chiliflager

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

½ stk

Hvidløgsfed

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

1 pose

Koriander

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Hvedemel (trin 3)

1 stk

Æg (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2394 kJ
Kalorier (kcal)572 kcal
Fedt16.4 g
Mættet fedt4.6 g
Kulhydrat61.8 g
Sukker16.5 g
Protein42.2 g
Salt2.9 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Halver kartofler (uskrællet). 

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Ginger Ninja og et nip salt og peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Forbered grøntsager
2

Hak pak choi groft.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Skær æble i tynde stave.

Bland pak choi, æble og gulerod i en stor skål.

Pres eller hak hvidløg [1/2 stk, 2P] fint.

Bland hvidløg, yoghurt og et nip salt i en lille skål.

Hak koriander fint.

Paner fisk
3

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt [1/4 tsk | 1/2 tsk].

Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en anden dyb tallerken. Bland panko, koriander og chiliflager i en tredje dyb tallerken. 

Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det ersattes med 2 spsk mælk.

Steg fisk
4

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Bland salat
5

Halver lime [1/2 stk, 2P].

Tilsæt limesaft [1 spsk | 2 spsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] til skålen med pak choi-salat, og vend sammen. Tilsæt en eventuelt en smule olivenolie.

Server
6

Anret pak choi-salat, kartofler og fisk på tallerkener.

Top med hvidløgsyoghurt.