Besøg et kulinarisk sted i grænselandet mellem Mellemamerika, Sydeuropa og Asien, der både lugter og smager som et kunstværk. Krydre kofta med mild salatost pyntet med orange gulerodsstrimler, der slingrer sig på toppen som Mona Lisas lokker.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Rødløg
25 ml
Hvidvinseddike
250 g
Hakket oksekød
8 g
Panamad
30 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
75 g
Græsk salatost
75 g
Fraiche
1 stk
Tomat
1 stk
Gulerod
75 g
Blandet salat
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Æg
½ tsk
Salt
3 tsk
Sukker
½ dl
Vand
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Skær rødløg i tynde skiver. Bland rødløg, hvidvinseddike, vand*, sukker* og salt* i en skål. Rør rundt, og stil til side indtil servering.
Bland hakket oksekød, Central American Style (stærk!), æg*. panko, et nip salt* og peber*. Rul fars til koftaer (ca. 6 cm lange og 2,5 cm tykke). Der skal laves 3 koftaer pr. person. Stil til side.
Blend salatost og fraiche til en dressing i en blender.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande ved middelhøj varme. Steg koftaer i 10-12 min.
Skær tomater i 1 cm tern. Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Varm tortillaer i ovnen i 1-2 min.
Smør tortillaer med dressing, og top med salat, gulerod, tomat, koftaer og syltede løg.