Krydrede oksekødskoftaer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydrede oksekødskoftaer

Krydrede oksekødskoftaer

med græskarcouscous og hvidløgsyoghurt

I aften er vi inspireret af græsk madlavning, og vi skal lave fantastisk middelhavsmad. Vidunderlige hakkebøffer med dejlige krydderier steges til perfektion. Græskar, peberfrugt og rødløg bliver ovnbagte, og blandes derefter med persille og couscous. En cremet hvidløgsyoghurt topper herlighederne.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

225 g

Hakket oksekød

4 g

Panamad

100 g

Couscous

(Indeholder Gluten, Hvede)

2 g

Spidskommen, stødt

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Butternutsquash

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 2)

2.5 dl

Vand (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 3)

1 stk

Æg (trin 3)

1 spsk

Hvedemel (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2824 kJ
Kalorier (kcal)675 kcal
Fedt27.6 g
Mættet fedt11.3 g
Kulhydrat64.3 g
Sukker9.5 g
Protein36.9 g
Salt4.9 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skræl græskar [½ stk, 2P], og del på midten. Skrab kerner ud, og skær i 2 cm tern.

Skær peberfrugt i 2 cm tern.

Skær rødløg i 2 cm både. 

Fordel grøntsager på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med spidskommen, salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil gyldne og møre.

Forbered couscous
2

Imens, bring vand [2,5 dl | 5 dl] og salt [1/2 tsk I 1 tsk] i kog i en gryde.

Tilsæt couscous, og bring i kog. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

Bland fars
3

Imens, bland hakket oksekød, Panamad, salt [1/2 tsk | 1 tsk], æg [1 stk | 2 stk], hvedemel [1 spsk I 2 spsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Steg hakkebøffer
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Form fars til hakkebøffer (3 pr. person) direkte i panden, tryk flade med en palet, og steg i 2-3 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. 

VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav hvidløgsyoghurt
5

Imens, hak persille fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland yoghurt, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.

Vend bagte grøntsager, persille og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] i gryden med færdig couscous.

Server
6

Anret grøntsagscouscous i dybe tallerkener.

Top med hakkebøffer og hvidløgsyoghurt.