Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Pølsebrød
(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
200 g
Østershatte
50 g
Vegansk srirachamayonnaise
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
500 g
Kartofler
75 g
Rødkål, skåret
1 stk
Gulerod
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
1 stk
Forårsløg
½ stk
Lime
2 spsk
Hvedemel (trin 2)
2 spsk
Vand* (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
2 spsk
Ketchup (step 6)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med halvdelen af Ay Cajun-ba og et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Riv svampe i mindre stykker.
Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], sojasauce, vand [2 spsk | 4 spsk] og resterende Ay Cajun-ba i en stor skål.
Tilsæt svampe, og vend sammen.
Vend svampe med panko i skålen.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Skær lime [½ stk, 2P] i både.
Snit forårsløg fint.
Bland olivenolie [1 spsk | 2 spsk], et stort skvæt limesaft og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en mellemstor skål.
Tilsæt rødkål og gulerod, og vend sammen.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme, når fritterne har 10 min tilbage.
Steg svampe i 3-4 min, eller indtil brunet.
Krydr med et nip salt og peber.
Lav et snit i pølsebrød [½ pakke, 2P].
Varm direkte på risten i ovnen i 2-3 min, når fritterne har 4 min tilbage.
Fyld pølsebrød med svampe og en smule rødkålsslaw.
Top med forårsløg og srirachamayonnaise.
Server med fritter, ketchup [2 spsk I 4 spsk] og resterende limebåde.