Østershat er en fremragende spisesvamp og et spændende alternativ til den klassiske champignon. I aften bruger vi dem i 'Po' boys - som er en populær sandwich fra New Orleans. Vi fylder vores Po' boys' med panerede østerhatte, rødkålsslaw med gulerod og lime, frisk forårsløg og sriracha mayonnaise. Velsmagende tilbehør er hjemmelavede cajun-fritter med ketchup.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Pølsebrød
(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
200 g
Østershatte
50 g
Vegansk srirachamayonnaise
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
500 g
Kartofler
75 g
Rødkål, skåret
1 stk
Gulerod
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
1 stk
Forårsløg
½ stk
Lime
2 spsk
Hvedemel (trin 2)
2 spsk
Vand* (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
2 spsk
Ketchup (step 6)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med halvdelen af Ay Cajun-ba og et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Riv svampe i mindre stykker.
Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], sojasauce, vand [2 spsk | 4 spsk] og resterende Ay Cajun-ba i en stor skål.
Tilsæt svampe, og vend sammen.
Vend svampe med panko i skålen.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Skær lime [½ stk, 2P] i både.
Snit forårsløg fint.
Bland olivenolie [1 spsk | 2 spsk], et stort skvæt limesaft og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en mellemstor skål.
Tilsæt rødkål og gulerod, og vend sammen.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme, når fritterne har 10 min tilbage.
Steg svampe i 3-4 min, eller indtil brunet.
Krydr med et nip salt og peber.
Lav et snit i pølsebrød [½ pakke, 2P].
Varm direkte på risten i ovnen i 2-3 min, når fritterne har 4 min tilbage.
Fyld pølsebrød med svampe og en smule rødkålsslaw.
Top med forårsløg og srirachamayonnaise.
Server med fritter, ketchup [2 spsk I 4 spsk] og resterende limebåde.