topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydrede vegetarstrimler

Krydrede vegetarstrimler

med cajunkrydret orzo og cremet kålsalat

Har du aldrig hørt om orzo? De ligner riskorn, men det er faktisk pasta. Vi koger orzo, og blander den derefter med gulerod, smør og cajun-krydderier. Vi topper med krydrede veganske strimler og en cremet kålsalat med aioli og citron. Og så er maden klar til at nydes på under en halv time.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Gluten
Soja
Æg
Sennep
Sulfitter
Selleri
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

180 g

Orzo

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

200 g

Veganske strimler

(Indeholder Soja)

4 g

Jorden Rundt

(Indeholder Æg, Sennep)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

150 g

Kålblanding, skåret

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Gulerod

1 pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

½ stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

½ spsk

Hvedemel (trin 2)

½ dl

Vand (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

2 spsk

Smør (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3624 kJ
Kalorier (kcal)866 kcal
Fedt41.8 g
Mættet fedt13.6 g
Kulhydrat83.8 g
Sukker13 g
Protein31.7 g
Salt4.1 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Tilsæt gulerod til gryden, når pastaen har 5 min tilbage.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg veganske strimler
2

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt veganske strimler, Jorden Rundt, grøntsagsbouillon, hvedemel [1/2 spsk | 1 spsk] og et nip salt og peber, og steg i 3-4 min.

Tilsæt vand [1/2 dl | 1 dl], og lad simre i 1-2 min.

Lav kålsalat
3

Imens, halver citron [½ stk, 2P].

Bland kålblanding, aioli, et skvæt citronsaft og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en stor skål.

Tilsæt Ay Cajun-ba og smør [2 spsk | 4 spsk] til gryden med pasta, og vend sammen indtil smeltet.

Server
4

Anret pasta, veganske strimler og kålsalat i dybe tallerkener. 

Top med fraiche.