I aften frister vi med en spændende opskrift på perlecouscous, der koges med bouillon og mexicanske krydderier, og derefter blandes med fraiche. Vi serverer vores cremede perlecouscous med stegt chorizo, peberfrugt og løg, og så topper vi med en syrlig fraichedressing, salatost og koriander.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
5 g
Tex-Mex
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
170 g
Perlecouscous
(Indeholder Hvede, Gluten)
200 g
Chorizo-pølse
(Indeholder Mælk)
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Løg
4 g
Panamad
½ stk
Lime
1 pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
1 pose
Koriander
100 g
Græsk salatost
(Indeholder Mælk)
1 spsk
Olivenolie (trin 1)
4 dl
Vand (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
1 spsk
Vand (trin 4)
1 tsk
Sukker (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 4)
Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en mellemstor gryde på middelhøj varme.
Svits Tex-Mex i 30 sek.
Tilsæt vand [4 dl | 8 dl], grøntsagsbouillon og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og bring i kog. Tilsæt perlecouscous, sænk til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadigvæk har bid.
Skær chorizo og peberfrugt i 2 cm tern.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg chorizo, peberfrugt og løg i 4-5 min.
Smuldr salatost.
Pluk koriander.
Tilsæt Panamad, vand [1 spsk | 2 spsk], sukker [1 tsk | 2 tsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort skvæt limesaft til stegepanden, og steg i 3-4 min, eller indtil karamelliseret.
Bland resterende limesaft, et nip salt og halvdelen af fraiche i en lille skål.
Vend resterende fraiche i gryden med perlecouscous lige inden servering, og smag til med salt og peber.
Anret perlecouscous i dybe tallerkener.
Top med chorizo og grøntsager.
Dryp med fraichedressing.
Drys med salatost og koriander.