Krydret chorizo-perlecouscousbowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydret chorizo-perlecouscousbowl

Krydret chorizo-perlecouscousbowl

med stegt peberfrugt og syrlig fraichedressing

I aften frister vi med en spændende opskrift på perlecouscous, der koges med bouillon og mexicanske krydderier, og derefter blandes med fraiche. Vi serverer vores cremede perlecouscous med stegt chorizo, peberfrugt og løg, og så topper vi med en syrlig fraichedressing, salatost og koriander.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Selleri
Hvede
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

5 g

Tex-Mex

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

200 g

Chorizo-pølse

(Indeholder Mælk)

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Løg

4 g

Panamad

½ stk

Lime

1 pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 pose

Koriander

100 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

4 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

1 spsk

Vand (trin 4)

1 tsk

Sukker (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)943 kcal
Energi (kJ)3947 kJ
Fedt54.42 g
Mættet fedt20.9 g
Kulhydrat81.01 g
Sukker18.1 g
Protein34.95 g
Salt5.6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog perlecouscous
1

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en mellemstor gryde på middelhøj varme.

Svits Tex-Mex i 30 sek.

Tilsæt vand [4 dl | 8 dl], grøntsagsbouillon og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og bring i kog. Tilsæt perlecouscous, sænk til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadigvæk har bid.

Steg chorizo og grøntsager
2

Skær chorizo og peberfrugt i 2 cm tern. 

Skær løg i tynde, halve skiver.

Skær lime [1/2 stk, 2P] i både. 

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg chorizo, peberfrugt og løg i 4-5 min.

Forbered råvarer
3

Smuldr salatost.

Pluk koriander.

Krydr chorizo
4

Tilsæt Panamad, vand [1 spsk | 2 spsk], sukker [1 tsk | 2 tsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort skvæt limesaft til stegepanden, og steg i 3-4 min, eller indtil karamelliseret.

Bland fraichedressing
5

Bland resterende limesaft, et nip salt og halvdelen af fraiche i en lille skål.

Vend resterende fraiche i gryden med perlecouscous lige inden servering, og smag til med salt og peber.

Server
6

Anret perlecouscous i dybe tallerkener.

Top med chorizo og grøntsager. 

Dryp med fraichedressing. 

Drys med salatost og koriander.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image