Er I en familie, der elsker tacos? Så er det måske på tide, at I prøver en ny variant. Det hjælper vi gerne med, vi har nemlig skabt en fantastisk opskrift på krydret halloumitacos. Vi bygger vores tacos med bløde tortillabrød, cajunmayonnaise, stegte sorte bønner, stegt halloumi, salat og tomat.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Løg
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Lime
200 g
Halloumi
(Indeholder Mælk)
1 pakke
Sorte bønner
5 g
Tex-Mex
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
2 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
1 stk
Salat
1 stk
Tomat
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
3 spsk
Vand* (trin 2)
½ spsk
Vand (trin 4)
Tænd ovnen på 220°C/ 200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn). Hak løg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær lime i både. Skær halloumi i 2 cm tern. Skyl sorte bønner under koldt vand* i en si.
Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg løg i 3-4 min. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek. Tilsæt sorte bønner, vand* [3 spsk | 6 spsk], limesaft [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt* og peber*, og lad simre i 3-4 min. Overfør til en mellemstor skål, og mos groft med en gaffel.
Vend halloumi med en smule olivenolie* og Tex-Mex i en mellemstor skål. Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande (skyl af først) på middelhøj varme. Steg halloumi i 6-7 min, eller indtil gyldne.
Bland mayonnaise, vand* [1/2 spsk | 1 spsk], et skvæt limesaft og Ay Cajun-ba [1/2 pakke, 2P] i en lille skål. Halver hjertesalat på langs, og skær derefter i tynde skiver på bredden. Skær tomat i 1 cm tern.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 5 min.
Smør tortillabrød med cajunmayonnaise. Fyld med sorte bønner, halloumi, salat og tomat. Server med resterende limebåde.