topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydret halloumitacos

Krydret halloumitacos

med stegte bønner og cajunmayonnaise

Er I en familie, der elsker tacos? Så er det måske på tide, at I prøver en ny variant. Det hjælper vi gerne med, vi har nemlig skabt en fantastisk opskrift på krydret halloumitacos. Vi bygger vores tacos med bløde tortillabrød, cajunmayonnaise, stegte sorte bønner, stegt halloumi, salat og tomat.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Æg
Sennep
Sulfitter
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Løg

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Lime

200 g

Halloumi

(Indeholder Mælk)

1 pakke

Sorte bønner

5 g

Tex-Mex

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

2 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Salat

1 stk

Tomat

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

3 spsk

Vand* (trin 2)

½ spsk

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4291 kJ
Kalorier (kcal)1026 kcal
Fedt51.5 g
Mættet fedt19.5 g
Kulhydrat85.4 g
Sukker10.8 g
Protein45.8 g
Salt5.4 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Tænd ovnen på 220°C/ 200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn). Hak løg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær lime i både. Skær halloumi i 2 cm tern. Skyl sorte bønner under koldt vand* i en si.

Steg bønner
2

Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg løg i 3-4 min. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek. Tilsæt sorte bønner, vand* [3 spsk | 6 spsk], limesaft [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt* og peber*, og lad simre i 3-4 min. Overfør til en mellemstor skål, og mos groft med en gaffel.

Steg halloumi
3

Vend halloumi med en smule olivenolie* og Tex-Mex i en mellemstor skål. Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande (skyl af først) på middelhøj varme. Steg halloumi i 6-7 min, eller indtil gyldne.

Bland cajunmayonnaise
4

Bland mayonnaise, vand* [1/2 spsk | 1 spsk], et skvæt limesaft og Ay Cajun-ba [1/2 pakke, 2P] i en lille skål. Halver hjertesalat på langs, og skær derefter i tynde skiver på bredden. Skær tomat i 1 cm tern.

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 5 min.

Server
6

Smør tortillabrød med cajunmayonnaise. Fyld med sorte bønner, halloumi, salat og tomat. Server med resterende limebåde.