Aftenens lynhurtige, men alligevel yderst velsmagende opskrift, kommer til at blive hele familiens nye favorit. Vi steger kuller, og lader den simre i en fantastisk sauce med fløde, kapers og grøntsagsbouillon. Farverigt tilbehør er persilleris med smør og en frisk tomatsalat med spinat.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Kuller
(Indeholder Fisk)
1 pose
Bredbladet persille
150 g
Basmatiris
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
15 g
Kapers
1 stk
Tomat
60 g
Spinat
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
¾ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
1 spsk
Smør (trin 3)
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk].
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg fisk i 2-3 min på den ene side. Vend forsigtigt, tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon og kapers (inklusive væde fra pakken), og lad simre i 3-4 min, eller indtil fisk er gennemtilberedt. Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Imens, skyl spinat.
Hak tomat groft.
Hak persille groft.
Bland spinat, tomat, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en mellemstor skål.
Vend persille og smør [1 spsk | 2 spsk] i gryden med færdig ris.
Anret ris, fisk og salat på tallerkener.
Top fisk med sauce.