topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kyllingeboller

Kyllingeboller

med nudler & ingefærsauce

Få hjælp fra børnene og lav disse hjemmerullede kyllingeboller med nudler, grøntsager og sauce lavet af spændende asiatiske smagskombinationer i form af blandt andet hoisinsauce, citrongræs og ingefær. En kokkekomponeret opskrift, der imponerer med sin rige smag, men som er uventet let og hurtig at lave. Et perfekt ret, hvis du kan lide ramen!

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Hakket kyllingekød

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Citrongræs

1 stk

Gulerod

1 stk

Ingefær

200 g

Nudler

30 g

Hoisinsauce

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Forårsløg

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Koriander

1 stk

Lime

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

¼ tsk

Salt

4 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)115 kcal
Energi (kJ)480 kJ
Fedt2.84 g
Mættet fedt0.8 g
Kulhydrat15.78 g
Sukker1.3 g
Protein6.18 g
Salt2.7 g

Fremgangsmåde

Bland fars
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Pres eller hak hvidløg fint. Hak 1/2 citrongræs meget fint. Bland hakket kyllingekød, æg*, panko, hvidløg, salt* og hakket citrongræs i en skål. TIP: Citrongræs er ret fibrøs, så sørg for at hakke det fint.

Rul kødboller
2

Rul fars til kødboller (5 pr. person). Fordel på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 15-20 min.

Forbered råvarer
3

Bring en gryde med vand* (til nudlerne) i kog. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Riv ingefær fint. Snit forårsløg fint. Bank resterende citrongræs let med en kagerulle. Riv limeskal. Skær lime i både. Hak koriander groft.

Kog nudler
4

Kog nudler [½ pakke, 2 pers.] i 7-8 min. Skyl under koldt vand* i en si. Opvarm en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Steg gulerod i 2-3 min. Tilsæt ingefær. Steg videre i 1 min.

Lav ingefærsauce
5

Tilsæt vand*, kyllingebouillon, hoisinsauce, sojasauce, limeskal, 1/2 forårsløg og resterende citrongræs. Lad simre i 4-5 min. Smag til med peber* og et skvæt limesaft.

Server
6

Anret nudler og kyllingeboller i dybe tallerkener. Top med ingefærsauce, grøntsager, koriander og resterende forårsløg.