Der er ingen sammenhæng mellem tilberedningstid og smag. Vores formidable, velsmagende kyllingewok tager kun 20 minutter at lave og er ryddet fra middagsbordet på ingen tid - for så godt smager den. Broccoli og kylling forenes perfekt på en seng af jasminris, efter at være dyppet i cremet kokosmælk og karry. Servers med et par blade koriander og en skvæt limesaft.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Lime
1 pose
Koriander
20 g
Gul karrypasta
(Indeholder Sennep)
150 g
Jasminris
250 g
Broccoli
1 stk
Tomat
1 stk
Hvidløgsfed
300 g
Kyllingelårfilet
250 ml
Kokosmælk
efter behov
Sukker
3.5 dl
Vand
Bring en gryde vand* i kog. Tilsæt ris, rør rundt, dæk til med låg, og sænk til lav varme. Kog ris i 11-12 min. Tag gryden af varmen, og lad risene hvile i 10 min indtil vandet er absorberet.
Skær broccoli i små buketter. Skær tomat i 2 cm tern. Hak hvidløg fint. Skær lime i både. Fjern overskydende fedt fra kylling, og skær i 1 cm tykke strimler.
Varm en smule olie* i en stor pande ved høj varme. Steg kylling i 3-4 min, og krydr med salt* og peber*. Tilsæt karrypasta, og steg i 1 min. Tilsæt broccoli, tomat og hvidløg, og steg videre i 2-4 min. Sænk til middelhøj varme, tilsæt kokosmælk, og lad simre i 5-6 min.
Hak koriander med stilk groft (gem lidt til anretning).
Tilsæt koriander. Krydr med salt* og peber*.
Anret ris med kylling og grøntsager i skåle. Drys korianderblade ud over retten, og server med limebåde.