topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kyllingewok

Kyllingewok

med jasminris, kokosmælk & broccoli

Der er ingen sammenhæng mellem tilberedningstid og smag. Vores formidable, velsmagende kyllingewok tager kun 20 minutter at lave og er ryddet fra middagsbordet på ingen tid - for så godt smager den. Broccoli og kylling forenes perfekt på en seng af jasminris, efter at være dyppet i cremet kokosmælk og karry. Servers med et par blade koriander og en skvæt limesaft.

Allergener:
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

1 pose

Koriander

20 g

Gul karrypasta

(Indeholder Sennep)

150 g

Jasminris

250 g

Broccoli

1 stk

Tomat

1 stk

Hvidløgsfed

300 g

Kyllingelårfilet

250 ml

Kokosmælk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Sukker

3.5 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)284 kcal
Energi (kJ)1188 kJ
Fedt0.6 g
Mættet fedt0.2 g
Kulhydrat63.75 g
Sukker1.2 g
Protein5.84 g
Salt0.9 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring en gryde vand* i kog. Tilsæt ris, rør rundt, dæk til med låg, og sænk til lav varme. Kog ris i 11-12 min. Tag gryden af varmen, og lad risene hvile i 10 min indtil vandet er absorberet.

Forbered grøntsager
2

Skær broccoli i små buketter. Skær tomat i 2 cm tern. Hak hvidløg fint. Skær lime i både. Fjern overskydende fedt fra kylling, og skær i 1 cm tykke strimler. 

Steg kylling
3

Varm en smule olie* i en stor pande ved høj varme. Steg kylling i 3-4 min, og krydr med salt* og peber*. Tilsæt karrypasta, og steg i 1 min. Tilsæt broccoli, tomat og hvidløg, og steg videre i 2-4 min. Sænk til middelhøj varme, tilsæt kokosmælk, og lad simre i 5-6 min.

Hak koriander
4

Hak koriander med stilk groft (gem lidt til anretning).

Tilsæt koriander
5

Tilsæt koriander. Krydr med salt* og peber*.

Server
6

Anret ris med kylling og grøntsager i skåle. Drys korianderblade ud over retten, og server med limebåde.