topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kyllingewok

Kyllingewok

med jasminris, kokosmælk & broccoli

Der er ingen sammenhæng mellem tilberedningstid og smag. Vores formidable, velsmagende kyllingewok tager kun 20 minutter at lave og er ryddet fra middagsbordet på ingen tid - for så godt smager den. Broccoli og kylling forenes perfekt på en seng af jasminris, efter at være dyppet i cremet kokosmælk og karry. Servers med et par blade koriander og en skvæt limesaft.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Tomat

1 pose

Koriander

150 g

Jasminris

250 g

Broccoli

200 ml

Kokosmælk

20 g

Gul karrypasta

(Indeholder Sennep)

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Lime, økologisk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Sukker

3 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)602 kcal
Energi (kJ)2520 kJ
Fedt20.07 g
Mættet fedt16.4 g
Kulhydrat64.27 g
Sukker2.6 g
Protein40.58 g
Salt1.1 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring en stor gryde med vand* (se ingrediensliste) i kog. Tilsæt ris og et nip salt*, rør rundt, og kog på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget.

Forbered grøntsager
2

Skær broccoli i små buketter. Skær tomat i 2 cm tern. Hak hvidløg fint. Skær lime i både. Skær kylling i 1 cm tykke strimler på et andet skærebræt.

Steg kylling
3

Varm en smule olivenolie* i en stor pande på høj varme. Steg kylling i 3-4 min, og krydr med salt* og peber*. Tilsæt karrypasta, og steg i 1 min. Tilsæt broccoli, tomat og hvidløg, og steg videre i 2-4 min. Sænk til middelhøj varme. Tilsæt kokosmælk, og lad simre i 5-6 min. 

Hak koriander
4

Hak koriander groft.

Tilsæt koriander
5

Tilsæt et stort skvæt limesaft og koriander (gem et par blade til anretning). Smag til med sukker*, salt* og peber*.

Server
6

Anret ris med kylling og grøntsager i dybe tallerkener. Top med korianderblade. Server med limebåde.