Der er ingen sammenhæng mellem tilberedningstid og smag. Vores formidable, velsmagende kyllingewok tager kun 20 minutter at lave og er ryddet fra middagsbordet på ingen tid - for så godt smager den. Broccoli og kylling forenes perfekt på en seng af jasminris, efter at være dyppet i cremet kokosmælk og karry. Servers med et par blade koriander og en skvæt limesaft.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Tomat
1 pose
Koriander
150 g
Jasminris
250 g
Broccoli
200 ml
Kokosmælk
20 g
Gul karrypasta
(Indeholder Sennep)
280 g
Kyllingebryst
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Lime, økologisk
efter behov
Sukker
3 dl
Vand
Bring en stor gryde med vand* (se ingrediensliste) i kog. Tilsæt ris og et nip salt*, rør rundt, og kog på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget.
Skær broccoli i små buketter. Skær tomat i 2 cm tern. Hak hvidløg fint. Skær lime i både. Skær kylling i 1 cm tykke strimler på et andet skærebræt.
Varm en smule olivenolie* i en stor pande på høj varme. Steg kylling i 3-4 min, og krydr med salt* og peber*. Tilsæt karrypasta, og steg i 1 min. Tilsæt broccoli, tomat og hvidløg, og steg videre i 2-4 min. Sænk til middelhøj varme. Tilsæt kokosmælk, og lad simre i 5-6 min.
Hak koriander groft.
Tilsæt et stort skvæt limesaft og koriander (gem et par blade til anretning). Smag til med sukker*, salt* og peber*.
Anret ris med kylling og grøntsager i dybe tallerkener. Top med korianderblade. Server med limebåde.