Lad den skønne kyllingwok friste i aften. Steg kylling med broccoli og tomater. Tilsæt karrypasta, kokosmælk og den vidunderlige krydderiblanding Ga-Laksa, der tager denne wok til et helt nyt niveau. Server med hvidløgsris, peanuts og limebåde, og du har et perfekt måltid.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Lime, økologisk
20 g
Peanuts
300 g
Kyllingelårfilet, strimler
200 ml
Kokosmælk
1 pose
Koriander
20 g
Gul karrypasta
(Indeholder Sennep)
4 g
Ga-Laksa
1 stk
Hvidløgsfed
150 g
Jasminris
250 g
Broccoli
1 stk
Tomat
efter behov
Smør (trin 1)
3 dl
Vand (trin 1)
efter behov
Sukker (trin 5)
Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], ris og et nip salt*, og bring i kog. Sænk til lav varme, og kog under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.
Skær broccoli i små buketter. Skær tomat i 2 cm store tern. Hak koriander groft.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling, karrypasta og Ga-Laksa i 3-4 min, og krydr med et nip salt*. Tilsæt broccoli og tomat, og steg i yderligere 2-3 min. Tilsæt kokosmælk, og lad simre i 5-6 min. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Riv limeskal, og skær lime i både. Tilsæt limeskal og et skvæt limesaft til panden med kyllingewok.
Tilsæt koriander (gem lidt til anretning), og krydr med et nip sukker* og salt*.
Anret ris i dybe tallerkener. Top med kyllingewok og grøntsager. Drys med peanuts og resterende koriander. Server med limebåde.