topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kyllingewok

Kyllingewok

med hvidløgsris, broccoli & peanuts

Lad den skønne kyllingwok friste i aften. Steg kylling med broccoli og tomater. Tilsæt karrypasta, kokosmælk og den vidunderlige krydderiblanding Ga-Laksa, der tager denne wok til et helt nyt niveau. Server med hvidløgsris, peanuts og limebåde, og du har et perfekt måltid.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime, økologisk

20 g

Peanuts

300 g

Kyllingelårfilet, strimler

200 ml

Kokosmælk

1 pose

Koriander

20 g

Gul karrypasta

(Indeholder Sennep)

4 g

Ga-Laksa

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Jasminris

250 g

Broccoli

1 stk

Tomat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

efter behov

Sukker (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)529 kcal
Energi (kJ)2212 kJ
Fedt19.22 g
Mættet fedt16 g
Kulhydrat72.53 g
Sukker7.2 g
Protein12.62 g
Salt1.2 g

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], ris og et nip salt*, og bring i kog. Sænk til lav varme, og kog under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered grøntsager
2

Skær broccoli i små buketter. Skær tomat i 2 cm store tern. Hak koriander groft.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling, karrypasta og Ga-Laksa i 3-4 min, og krydr med et nip salt*. Tilsæt broccoli og tomat, og steg i yderligere 2-3 min. Tilsæt kokosmælk, og lad simre i 5-6 min. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Tilsæt lime
4

Riv limeskal, og skær lime i både. Tilsæt limeskal og et skvæt limesaft til panden med kyllingewok.

Krydr kyllingewok
5

Tilsæt koriander (gem lidt til anretning), og krydr med et nip sukker* og salt*.


Server
6

Anret ris i dybe tallerkener. Top med kyllingewok og grøntsager. Drys med peanuts og resterende koriander. Server med limebåde.