Trask din vej gennem en asiatisk krat af nudler og smag den saftige kylling, der er badet i duggen af honningens sødme. Sammen med skarp ingefær og let brændende chili får du et måltid, der lugter som en drøm, ligner paradis og smager som et mirakel.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Forårsløg
150 g
Fuldkornsnudler
(Indeholder Hvede, Gluten)
1 stk
Peberfrugt
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
20 g
Peanuts
1 stk
Gulerod
1 stk
Rødløg
1 stk
Lime, økologisk
1 g
Chiliflager
300 g
Kyllingebryststrimler
Bring en gryde med vand* i kog. Riv limeskal, og skær lime i både. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Snit forårsløg fint.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg kylling, gulerod, peberfrugt, rødløg i 6-7 minm og krydr med et nip salt* og peber*.
Hak peanuts groft.
Tilsæt nudler til gryden med kogende vand*, og kog i 1-2 min, eller indtil 'al dente'. Hæld vand fra, og skyl under koldt vand* i en si.
Tilsæt woksauce, limeskal og halvdelen af forårsløg til panden, når kyllingen er færdigstegt, og steg videre i 1 min. Tilsæt nudler, og vend sammen.
Anret kyllingewok i dybe tallerkener. Top med peanuts og resterende forårsløg. Drys med chiliflager. Server med limebåde.