topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kyllingewok

Kyllingewok

med nudler, gulerødder & peanuts

Trask din vej gennem en asiatisk krat af nudler og smag den saftige kylling, der er badet i duggen af ​​honningens sødme. Sammen med skarp ingefær og let brændende chili får du et måltid, der lugter som en drøm, ligner paradis og smager som et mirakel.

Allergener:
Hvede
Gluten
Sulfitter
Sesam
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Forårsløg

150 g

Fuldkornsnudler

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 stk

Peberfrugt

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

20 g

Peanuts

1 stk

Gulerod

1 stk

Rødløg

1 stk

Lime, økologisk

1 g

Chiliflager

300 g

Kyllingebryststrimler

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)568 kcal
Energi (kJ)2377 kJ
Fedt3.44 g
Mættet fedt0.9 g
Kulhydrat80.9 g
Sukker23.8 g
Protein48.42 g
Salt2 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en gryde med vand* i kog. Riv limeskal, og skær lime i både. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Snit forårsløg fint.

Steg kylling
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg kylling, gulerod, peberfrugt, rødløg i 6-7 minm og krydr med et nip salt* og peber*.

Hak peanuts
3

Hak peanuts groft. 

Kog nudler
4

Tilsæt nudler til gryden med kogende vand*, og kog i 1-2 min, eller indtil 'al dente'. Hæld vand fra, og skyl under koldt vand* i en si.

Tilsæt woksauce
5

Tilsæt woksauce, limeskal og halvdelen af forårsløg til panden, når kyllingen er færdigstegt, og steg videre i 1 min. Tilsæt nudler, og vend sammen.

Server
6

Anret kyllingewok i dybe tallerkener. Top med peanuts og resterende forårsløg. Drys med chiliflager. Server med limebåde.