Hurtige og velsmagende opskrifter perfekt til morgenmad/brunch til to dage. Inkluderer opskriftskort med 2x2 trin-for-trin og færdigportionerede ingredienser til to måltider til to personer. I dag frister vi med skønne frokostwraps, som sagtens kan forberedes i god tid, hvis du vil have dem med på arbejde, eller på en picnic. Vi fylder vores wraps med koldrøget laks, en sød og syrlig salat med rødløg, dild og honning-sennepsdressing, og frisk radise. Den anden wrap er med en cremet og spicy tunsalat rørt med srirachamayonnaise, og den lækre avocado gør denne wrap til lidt forkælelse ud over det sædvanlige.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 stk
Tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
100 g
Koldrøget laks
(Indeholder Fisk)
1 pose
Dild
40 g
Honning-sennepsdressing
(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)
1 stk
Salat
75 g
Radiser
160 g
Tunfisk i vand
(Indeholder Fisk)
1 stk
Avocado
200 g
Romainesalat
1 stk
Forårsløg
100 g
Vegansk srirachamayonnaise
1 pose
Basilikum
¼ tsk
Salt til salat
¼ tsk
Salt til fisk
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Skær roden af salat, skil bladene ad, og hak groft.
Skær radise i tynde skiver.
Hak dild fint.
Bland honning-sennepsdressing, dild og salt i en stor skål.
Vend salat i skålen.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Anret salat, radise og laks på tortillas.
Fold sammen til wraps.
TIP: Vores tortillabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.
Hæld væde fra tun.
Snit forårsløg fint.
Bland tun, forårsløg, srirachamayonnaise, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.
Skyl salat.
Skær roden af salat, og skil bladene ad.
Hak basilikum groft.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Anret salat i tortillabrød, og top med tun, avocado, basilikum og mere salat.
Fold siderne ind på tortillabrødet, og rul til en stram wrap.