Libanesisk kikærtesalat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Libanesisk kikærtesalat

Libanesisk kikærtesalat

med hvidløgsnaanbrød og mild hummusdressing

I aften har vi ikke sparet på krydderierne! Du kan se frem til masser af spændende smagsnuancer i denne opskrift! Vi krydrer kikærter med vores skønne krydderiblanding Mamas favorit, og ovnbager dem til perfektion. Vi bygger vores libanesiske kikærtesalat med tomat, salat, agurk, avocado og ovnbagte kikærter. Lækkert tilbehør er sprøde hvidløgsnaanbrød og cremet hummusdressing.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Sesam
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Kikærter

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Tomat

1 stk

Salat

1 stk

Avocado

1 stk

Agurk

1 pose

Bredbladet persille

50 g

Hummus

(Indeholder Sesam)

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

2 stk

Naanbrød

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

1 spsk

Hvedemel (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4270 kJ
Kalorier (kcal)1021 kcal
Fedt58.1 g
Mættet fedt14.3 g
Kulhydrat85.6 g
Sukker11.5 g
Protein25.7 g
Salt4 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Forbered kikærter
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Tag smør* ud af køleskabet. Hæld væde fra kikærter gennem en si. Bland kikærter, olivenolie* [1 spsk | 2 spsk], hvedemel* [1 spsk | 2 spsk], Mamas Favorit, salt* [½ tsk | 1 tsk] og et nip peber* i en skål.

Bag kikærter
2

Fordel kikærter på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 20 min, eller indtil gyldne.

Bland salat
3

Skær tomat i 2 cm tern. Skær agurk i halve skiver. Hak hjertesalat groft. Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 2 cm tern. Bland tomat, hjertesalat, agurk og avocado i en stor skål. Tilsæt olivenolie* [1/2 spsk | 1 spsk], og krydr med et nip salt* og peber*.

Lav hvidløgsnaanbrød
4

Hak hvidløg og persille fint. Bland hvidløg, smør* [1 spsk | 2 spsk], olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] og halvdelen af persille i en lille skål. Smør naanbrød med hvidløgssmør, og placer på en anden bageplade med bagepapir. Bag hvidløgsnaanbrød i 5-6 min, når kikærterne har 5 min tilbage.

Lav hummusdressing
5

Bland hummus, yoghurt, salt* [1/4 tsk | ½ tsk] og et nip peber* i en lille skål.

Server
6

Anret salat i dybe tallerkener. Top med kikærter og hummusdressing. Drys med resterende persille. Server med hvidløgsnaanbrød.