Den kulinariske rejse går til Libanon, og vi overrasker med en masse spændende mad. Lun linsesalat med kål, citron og spidskommenbagt gulerod, løg og rødbede. De sprøde za'atarchips laver du selv af tortillas, olivenolie og skønne krydderier. Og så topper vi med en kølende tahindressing og smuldret salatost.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Citron
25 g
Tahini
(Indeholder Sesam)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
150 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
4 g
Spidskommen, stødt
1 stk
Hvidløgsfed
½ pakke
Grønne linser
2 stk
Rødbede
100 g
Blandet salat
8 g
Za'atar
(Indeholder Sesam)
50 g
Græsk salatost
(Indeholder Mælk)
1 stk
Rødløg
2 stk
Gulerod
¼ tsk
Salt til grøntsager
¼ tsk
Salt til dressing
¼ tsk
Sukker til dressing
3 spsk
Vand til dressing
¼ tsk
Salt til tortillachips
¼ tsk
Salt til salat
1 spsk
Olie til salat