Ugens fisk behøver slet ikke være kedelig. Her har vi sat sammen en fristende kombination af velsmagende og smukke ingredienser. Perfekt limebagt kuller får selskab i ovnen af kartofler, gulerod, rødløg og majs, krydrede med Tex-Mex og røget paprika. Vi topper med spicy chimichurri og røget mayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Kuller
(Indeholder Fisk)
1 dåse
Majs
2 stk
Gulerod
1 stk
Rødløg
300 g
Kartofler
10 g
Tex-Mex
4 g
Røget paprika
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Lime
1 pose
Koriander
½ g
Chiliflager
1 pose
Bredbladet persille
¼ tsk
Salt (trin 3)
1 spsk
Vand (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) og gulerod (uskrællet) i 2 cm tern.
Skær rødløg i 2 cm både.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt, peber og halvdelen af Tex-Mex og halvdelen af røget paprika, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, indtil møre.
Imens, skær lime i tynde skiver.
Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt, peber og resterende Tex-Mex.
Overfør til et ildfast fad, og top med limeskiver.
Hak koriander og persille fint.
Bland koriander, persille, chiliflager [1/2 pakke, 2P], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], vand [1 spsk | 2 spsk] og olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en lille skål.
Hæld væde fra majs.
TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.
Bag fisk i ovnen i 12-15 min, eller indtil gylden og gennemtilberedt, når grøntsagerne har 15 min tilbage i ovnen.
Vend grøntsager med majs, og bag i resterende tid.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Imens, bland mayonnaise og resterende røget paprika i en lille skål.
Vend ovnbagte grøntsager med chimichurri på bagepladen lige inden servering.
Anret grøntsager i dybe tallerkener.
Top med fisk og røget mayonnaise.