Linsefarserede peberfrugter
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Linsefarserede peberfrugter

Linsefarserede peberfrugter

med radiser & grøn salat

Fyld ovnbagte peberfrugter med en cremet, krydret linseblanding og gratiner i ovnen med lagret ost. Serveres med en frisk grøn salat med pikante radiser, og er et perfekt eksempel på, hvor latterligt let det er at tilberede virkelig lækker vegetarisk mad; din største udfordring vil være at sætte lidt af alt på gaflen for at få en perfekt mundfuld.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Vegetarisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

20 g

Finrevet ost

1 stk

Gulerod

½ dåse

Tomatpuré

8 g

Panamad

1 pakke

Grønne linser

2 stk

Hvidløgsfed

2 stk

Rød peberfrugt

75 g

Fraiche

1 stk

Forårsløg

75 g

Radiser

1 stk

Citron

75 g

Blandet salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)183 kcal
Energi (kJ)768 kJ
Fedt0.8 g
Mættet fedt0.2 g
Kulhydrat23.1 g
Sukker3.5 g
Protein16.3 g
Salt0.8 g

Fremgangsmåde

Bag peberfrugter
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær peberfrugter i halve. Fjern kernehus. Fordel i et ildfast fad. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Bag i ovnen i 15 min.

Forbered grøntsager
2

Pres eller hak hvidløg fint. Riv gulerod (uskrællet). Snit forårsløg fint. Skyl linser under koldt vand* i en si.

Lav linsefars
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg gulerod i 3-4 min. Tilsæt linser, hvidløg, Central American Style (stærk!) og et nip salt*. Steg videre i 1 min. Tilsæt tomatpuré og vand* [100 ml, 2 pers. | 200 ml, 4 pers.]. 

Fyld peberfrugter
4

Tag panden af varmen. Tilsæt fraiche [1/2 pakke, 2 pers.]. Rør rundt. Smag til med salt* og peber*. Tag peberfrugter ud af ovnen. Fyld med linsefars. Drys med revet ost. Bag i ovnen i 5-7 min, eller indtil gyldne.

Bland salat
5

Skær citron i både. Snit radiser [½ pose, 2 pers.] fint. Bland et skvæt citronsaft, en smule olivenolie* i en stor skål. Krydr med salt* og peber*. Vend salat og radiser i skålen. 

Server
6

Anret farserede peberfrugter på tallerkener. Server med salat. [Sprinkle spring onion on top]