Fyld ovnbagte peberfrugter med en cremet, krydret linseblanding og gratiner i ovnen med lagret ost. Serveres med en frisk grøn salat med pikante radiser, og er et perfekt eksempel på, hvor latterligt let det er at tilberede virkelig lækker vegetarisk mad; din største udfordring vil være at sætte lidt af alt på gaflen for at få en perfekt mundfuld.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
20 g
Finrevet ost
1 stk
Gulerod
½ dåse
Tomatpuré
8 g
Panamad
1 pakke
Grønne linser
2 stk
Hvidløgsfed
2 stk
Rød peberfrugt
75 g
Fraiche
1 stk
Forårsløg
75 g
Radiser
1 stk
Citron
75 g
Blandet salat
1 dl
Vand
Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær peberfrugter i halve. Fjern kernehus. Fordel i et ildfast fad. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Bag i ovnen i 15 min.
Pres eller hak hvidløg fint. Riv gulerod (uskrællet). Snit forårsløg fint. Skyl linser under koldt vand* i en si.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg gulerod i 3-4 min. Tilsæt linser, hvidløg, Central American Style (stærk!) og et nip salt*. Steg videre i 1 min. Tilsæt tomatpuré og vand* [100 ml, 2 pers. | 200 ml, 4 pers.].
Tag panden af varmen. Tilsæt fraiche [1/2 pakke, 2 pers.]. Rør rundt. Smag til med salt* og peber*. Tag peberfrugter ud af ovnen. Fyld med linsefars. Drys med revet ost. Bag i ovnen i 5-7 min, eller indtil gyldne.
Skær citron i både. Snit radiser [½ pose, 2 pers.] fint. Bland et skvæt citronsaft, en smule olivenolie* i en stor skål. Krydr med salt* og peber*. Vend salat og radiser i skålen.
Anret farserede peberfrugter på tallerkener. Server med salat. [Sprinkle spring onion on top]