Mandelpaneret svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mandelpaneret svinekød

Mandelpaneret svinekød

med ovnbagte grøntsager og persilledressing

Velsmagende og nem er denne ret, hvor mandelpaneret kylling serveres med ovnbagt rødløg, aubergine og kartofler, som får fantastisk smag af at blive bagt med vores lækre krydderiblanding Ay Cajun-ba! En cremet og syrlig hvidløgsdressing med citron og yoghurt er perfekt tilbehør.

Tags:
Børnevenlig
Hurtig
Allergener:
Æg
Mælk
Gluten
Hvede
Nødder
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citron

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

500 g

Kartofler

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

½ stk

Hvidløgsfed

20 g

Mandler

(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

300 g

Svinekamfilet

1 stk

Rødbede

2 stk

Gulerod

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

1

Æg til panering

¼ tsk

Salt til panering

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3026 kJ
Kalorier (kcal)723 kcal
Fedt22 g
Mættet fedt7 g
Kulhydrat85.7 g
Sukker16.9 g
Protein47.5 g
Salt4.9 g

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet), gulerod (uskrællet) og rødbede (uskrællet) i 1 cm både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Ay Cajun-ba, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Forbered råvarer
2

Hak mandler fint.

Hak persille groft (gem nogle blade til anretning).

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær citron i både.

Skær svinekød i 3 cm tykke strimler på et andet skærebræt.

TIP: Jo mindre mandelstykkerne er, jo bedre klæber de til kødet.

Paner kød
3

Pisk æg i en dyb tallerken.

Bland mandler, panko, Mamas Favorit og salt i en anden dyb tallerken.

Dup svinekød tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Vend svinekød i æg og derefter i panering.

Overfør til en ren tallerken.

Steg kød
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis kødet sidder fast i panden. - Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Lav persilledressing
5

Imens, bland persille, fraiche, hvidløg, et skvæt citronsaft, salt og et nip peber i en lille skål.

Server
6

Anret svinekød og grøntsager i dybe tallerkener.

Top med persille.

Server med persilledressing.