Velsmagende og nem er denne ret, hvor mandelpaneret kylling serveres med ovnbagt rødløg, aubergine og kartofler, som får fantastisk smag af at blive bagt med vores lækre krydderiblanding Ay Cajun-ba! En cremet og syrlig hvidløgsdressing med citron og yoghurt er perfekt tilbehør.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Citron
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
500 g
Kartofler
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
½ stk
Hvidløgsfed
20 g
Mandler
(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
300 g
Svinekamfilet
1 stk
Rødbede
2 stk
Gulerod
1 pose
Bredbladet persille
½ tsk
Salt til grøntsager
1
Æg til panering
¼ tsk
Salt til panering
¼ tsk
Salt til kød
¼ tsk
Salt til dressing
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet), gulerod (uskrællet) og rødbede (uskrællet) i 1 cm både.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Ay Cajun-ba, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Hak mandler fint.
Hak persille groft (gem nogle blade til anretning).
Pres eller hak hvidløg fint.
Skær citron i både.
Skær svinekød i 3 cm tykke strimler på et andet skærebræt.
TIP: Jo mindre mandelstykkerne er, jo bedre klæber de til kødet.
Pisk æg i en dyb tallerken.
Bland mandler, panko, Mamas Favorit og salt i en anden dyb tallerken.
Dup svinekød tør med køkkenrulle, og krydr med salt.
Vend svinekød i æg og derefter i panering.
Overfør til en ren tallerken.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis kødet sidder fast i panden. - Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Imens, bland persille, fraiche, hvidløg, et skvæt citronsaft, salt og et nip peber i en lille skål.
Anret svinekød og grøntsager i dybe tallerkener.
Top med persille.
Server med persilledressing.