Marinerede halloumispyd
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Marinerede halloumispyd

Marinerede halloumispyd

med cherrytomater, vilde ris & agurkedressing

Kast fortøjningerne og tag med til Middelhavet. Tag plads på kajen og lad duften fra hallouimien sive som vinden ved den solrige kyst. Middelhavskøkkenet er karakteriseret ved solmodne og friske tomater, og denne ret er ingen undtagelse. Sprød peberfrugt og bagt zucchini ligger klar på en seng af vilde ris, klar til at blive høstet som var det en mark fuld af blomstrende vækster. Serveres med forfriskende agurkedressing til at køle sig på.

Tags:
Vegetarisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

stk

Agurk

1 stk

Rød peberfrugt

75 g

Fraiche

100 g

Vilde basmatiris

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Agurk, piccolo

1 stk

Zucchini

8 g

Panamad

200 g

Halloumi

250 g

Cherrytomater

½ stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie

2 tsk

Sukker

2.5 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)491 kcal
Energi (kJ)2054 kJ
Fedt39.26 g
Mættet fedt17.8 g
Kulhydrat8.4 g
Sukker8 g
Protein23.21 g
Salt3.6 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Bring en gryde med ris, grøntsagsbouillon og vand* i kog. Sænk til middellav varme, og lad simre under låg i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad risene hvile i 10 min. Si vandet fra risene, og hæld tilbage i gryden. Dæk til med et låg, så risene holdes varme. 

Forbered spyd
2

Skær halloumiost i 4 cm tern. Sæt cherrytomater og halloumi på spyd (2 spyd pr. person). Læg spyd på en bageplade med bagepapir. Skær zucchini i 2 cm tern. Fordel zucchini på bagepladen, og dryp med olivenolie*, salt* og peber*.

Lav marinade
3

Bland Central American Style, olivenolie*, sukker*, salt* og peber*. Hæld blanding over spyd. Bag spyd og zucchini i 10-15 min.

Forbered grøntsager
4

Skær agurk og peberfrugt i små tern. Skær citron i både.

Lav agurkedressing
5

Bland agurk, fraiche, en smule citronsaft, salt* og peber* i en skål. Bland peberfrugt og zucchini med ris.

Server
6

Server ris i skåle med spyd og en klat dressing på toppen. Server med citronbåde.