Marineret kyllingebowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Marineret kyllingebowl

Marineret kyllingebowl

with almond and orange flavoured couscous

En fantastisk alt-i-en ret, med masser af smage og farver. Aftenens lækre bowl indeholder perfekt ovnstegt bbq-marineret kylling, appelsincouscous med mandler og ovnbagte grøntsager. Vi topper vores kyllingebowl med cremet persilledressing med aioli.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Proteinrig
Allergener:
Gluten
Hvede
Selleri
Nødder
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Couscous

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 stk

Peberfrugt

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

1 pose

Bredbladet persille

½ stk

Appelsin

20 g

Mandler

(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

12.5 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2567 kJ
Kalorier (kcal)614 kcal
Fedt17.8 g
Mættet fedt4.2 g
Kulhydrat58.1 g
Sukker18.3 g
Protein48.4 g
Salt2.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Bring vand* i kog i en elkedel. Halver peberfrugt, fjern kerner og skær i 1 cm tern. Skær citron i både. Skær rødløg [1/2 st, 2P] i 3 cm både. Skær zucchini [½ st, 2P] i tynde skiver. Placer grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et stort nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15 min, eller indtil bløde. Tilsæt mandler i et hjørne når der er 15 min tilbage.

Ovnbag kylling
2

Placer kylling på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i 12-14 min, eller indtil gennemstegt. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav couscous
3

Kom det kogende vand [2 1/2 dl | 5 dl], grøntsagsbouillon og couscous i en skål. Dæk med låg og lad stå i 5 min, eller indtil vand er absorberet, og rør derefter rundt med en gaffel.

Forbered frugt og grønt
4

Skræl gulerod (uskrællet). Halver appelsin.

Bland appelsin-couscous
5

Bland aioli [1/2 unit, 2P], fraiche [1/2 unit, 2P], persille, og et nip salt*og peber* i en skål. Hak mandler. Pres appelsinsaft [1/2 st, 2P] i skålen med færdig couscous, og bland med mandler.

Server
6

Skær kylling i 2 cm skiver. Anret couscous i dybe tallerkener, og placer grøntsager og kylling i hver sit hjørne. Top med en klat dressing og pynt med persille.