Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 portioner. Nyd tid med familien eller gæster i weekenden over en hjemmelavet brunch med masser af chokolade. Vi laver pandekager med chokoladeknapper, som vi topper med ricotta, citronsirup og kokos. Dine medspisende forkæles også med stracciatellayoghurt toppet med hasselnødder. Og sidst men ikke mindst, serverer vi sprøde toast toppet med avocadomos og granatæblekerner.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
1 stk
Citron
400 g
Pandekagemiks
(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)
2 stk
Avocado
40 g
Hasselnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Havre, Jordnødder, Rug)
200 g
Mælkechokoladeknapper
(Indeholder Mælk, Soja Kan indeholde Sesam, Spelt, Gluten, Havre, Rug, Nødder, Jordnødder, Byg, Hvede)
300 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
1 stk
Granatæble
200 g
Ricotta
(Indeholder Mælk)
15 g
Kokosmel
(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)
100 g
Sirup
5 dl
Vand til pandekager
2 spsk
Smør til stegning
¼ tsk
Salt til guacamole
Forvarm ovnen på 200°C/180°C (varmluft).
Opvarm en stegepande på middelhøj varme. Rist kokosmel i 3-4 min, indtil gylden. Stil til side i en skål.
Knus hasselnødder direkte i posen med en kagerulle, indtil groft knuste. Rist hasselnødder på samme stegepande i 3-4 min, indtil gyldne.
Pisk vand, pandekagemiks og halvdelen af chokoladeknapperne sammen i en stor skål.
Smelt smør i samme stegepande på middelhøj varme.
Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 8-10 cm i omkreds. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt.
Gentag med resterende dej.
TIP: Tilsæt mere smør til panden ved behov. - Hold pandekagerne varme i ovnen på på 100°C/80°C (varmluft) indtil servering.
Skær brød i 1,5 cm skiver, og fordel på en bageplade med bagepapir.
Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt, og bag i ovnen i 6-8 min, indtil sprøde.
Halver citron.
Opvarm sirup og citronsaft i en lille gryde på middelhøj varme.
Lad simre i 8-10 min, rør nogle gange undervejs. Sluk for varmen, og dæk med låg indtil servering.
Pisk ricotta og citronsaft i en mellemstor skål i 30 sek, indtil glat og luftigt.
Imens, halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.
Mos avocado, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Smør brød med avocadomos.
Rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Overfør granatæble til en skål med vand, og løsn frøene med fingrene. Lad frøene falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl frø under koldt vand i en si.
TIP: Ved at fjerne frøene i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af. -Tilsæt eventuelt en smule olivenolie til avocadomosen.
Kom resterende chokoladeknapper i en mellemstor skål. Varm i mikrobølgeovn i 20 sek ad gangen, rør mellem hver gang, indtil chokolade er smeltet. Bland yoghurt og chokolade i en stor skål.
Kom yoghurt i glas, og top hasselnødder.
Top avocadotoast med granatæble.
Anret pandekager på tallerkener, og top med ricotta, citronsirup og kokos.