Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Nyd tid med familien i påskeferien over en hjemmelavet brunch. Avocadotoast med ost og purløg. Pandekager med smeltet chokolade. Yoghurt med hindbærsyltetøj. Sprød bacon og frisk appelsin. Så mangler i bare kaffe og en frisk juice.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pose
Purløg
2 stk
Avocado
½ stk
Citron
1 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
400 g
Pandekagemiks
(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)
300 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
100 g
Hindbærsyltetøj
2 stk
Appelsin
100 g
Mælkechokoladeknapper
(Indeholder Mælk, Soja Kan indeholde Sesam, Spelt, Gluten, Havre, Rug, Nødder, Jordnødder, Byg, Hvede)
250 g
Bacon, skiver
40 g
Italiensk hård ost, høvlet
(Indeholder Mælk)
5 dl
Vand (trin 2)
2 spsk
Smør (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).
Fordel bacon på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 13-15 min, indtil gylden og sprød.
Skær brød i 1,5 cm skiver, og fordel på en ny bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie og krydr med et nip salt. Bag i ovnen i 6-8 min, indtil sprøde.
Imens, pisk vand [5 dl] og pandekagemiks508 sammen i en stor skål.
Smelt smør [2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.
Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 5 cm i omkreds. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt.
Gentag med resterende dej.
TIP: Tilføj mere smør til pande ved behov. - Hold pandekagerne varme, ved at stille dem i ovnen indtil de skal serveres.
Halver citron [½ stk].
Imens, halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.
Mos avocado i en mellemstor skål med citronsaft [2 spsk] salt [1/4 tsk] og et nip peber.
Hak purløg fint.
Smør brød med avocadomos og krydr med et nip peber.
TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie til avocadomosen.
Kom chokoladeknapper i en mellemstor skål. Varm i mikrobølgeovnen i 20 sek ad gangen, rør hver gang, indtil chokoladen er smeltet.
Skær appelsin i både.
Top hver avocadotoast med ost og purløg.
Kom yoghurt i glas og top med hindbærsyltetøj.
Anret avocadotoast, yoghurt, appelsinbåde, og pandekager med chokolade til at dyppe i på et bræt eller et fad.
Server bacon på en tallerken.
TIP: Hvis du ikke har mikrobølgeovn, kan du smelte chokolade i vandbad.