Familie brunch | komplet brunchsæt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Familie brunch | komplet brunchsæt

Familie brunch | komplet brunchsæt

4 portioner | med pandekager og avocado toast

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Nyd tid med familien i påskeferien over en hjemmelavet brunch. Avocadotoast med ost og purløg. Pandekager med smeltet chokolade. Yoghurt med hindbærsyltetøj. Sprød bacon og frisk appelsin. Så mangler i bare kaffe og en frisk juice.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Purløg

2 stk

Avocado

½ stk

Citron

1 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

400 g

Pandekagemiks

(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)

300 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

100 g

Hindbærsyltetøj

2 stk

Appelsin

100 g

Mælkechokoladeknapper

(Indeholder Mælk, Soja Kan indeholde Sesam, Spelt, Gluten, Havre, Rug, Nødder, Jordnødder, Byg, Hvede)

250 g

Bacon, skiver

40 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

5 dl

Vand (trin 2)

2 spsk

Smør (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)9659 kJ
Kalorier (kcal)2309 kcal
Fedt110.6 g
Mættet fedt55 g
Kulhydrat244.8 g
Sukker110.1 g
Protein61.7 g
Salt8.3 g

Redskaber

Stegepande
Ildfast fad

Fremgangsmåde

Bag bacon og brød
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Fordel bacon på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 13-15 min, indtil gylden og sprød.

Skær brød i 1,5 cm skiver,  og fordel på en ny bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie og krydr med et nip salt. Bag i ovnen i 6-8 min, indtil sprøde. 

Lav pandekager
2

Imens, pisk vand [5 dl] og pandekagemiks508 sammen i en stor skål.

Smelt smør [2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.

Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 5 cm i omkreds. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt.

Gentag med resterende dej.

TIP: Tilføj mere smør til pande ved behov. - Hold pandekagerne varme, ved at stille dem i ovnen indtil de skal serveres. 

Lav avocadotoast
3

Halver citron [½ stk].

Imens, halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.
Mos avocado i en mellemstor skål med citronsaft [2 spsk] salt [1/4 tsk] og et nip peber.

Hak purløg fint.

Smør brød med avocadomos og krydr med et nip peber.

TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie til avocadomosen.

Server
4

Kom chokoladeknapper i en mellemstor skål. Varm i mikrobølgeovnen i 20 sek ad gangen, rør hver gang, indtil chokoladen er smeltet.

Skær appelsin i både.

Top hver avocadotoast med ost og purløg.

Kom yoghurt i glas og top med hindbærsyltetøj.

Anret avocadotoast, yoghurt, appelsinbåde, og pandekager med chokolade til at dyppe i på et bræt eller et fad.

Server bacon på en tallerken. 

TIP: Hvis du ikke har mikrobølgeovn, kan du smelte chokolade i vandbad.