Frisk familie weekendbrunch
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Frisk familie weekendbrunch

Frisk familie weekendbrunch

4 portioner | med pandekager med karamelliseret ananas

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Nyd tid med familien i weekenden over en hjemmelavet brunch. Vi laver sprøde toast, som vi topper med laks og avocadomos med citron, og pandekager, som vi topper med karamelliseret ananas, ristet kokos og frisk mynte. Vi forkæler også familien med syrlig yoghurt toppet med honning og frisk æble.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
40 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Honning

1 stk

Lime

1 stk

Citron

1 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

400 g

Pandekagemiks

(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)

2 stk

Avocado

300 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

100 g

Koldrøget laks

(Indeholder Fisk)

15 g

Kokosmel

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)

1 dåse

Ananasskiver

1 pose

Mynte

2 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

5 dl

Vand til pandekager

2 spsk

Smør til stegning

¼ tsk

Salt til guacamole

2 tsk

Sukker til karamel

2 spsk

Smør til karamel

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)7964 kJ
Kalorier (kcal)1903 kcal
Fedt81.7 g
Mættet fedt38.3 g
Kulhydrat226.5 g
Sukker83.9 g
Protein50.6 g
Salt6.7 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Lav pandekager
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Pisk vand og pandekagemiks sammen i en stor skål.

Smelt smør i en stegepande på middelhøj varme.

Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 5 cm i omkreds. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt.

Gentag med resterende dej.

TIP: Tilsæt mere smør til panden ved behov. - Hold pandekagerne varme i ovnen indtil servering.

Karamelliser ananas
2

Imens, opvarm en anden stegepande på middelhøj varme, og rist kokos 2-3 min, indtil let brunet. Overfør til en lille skål.

Dræn ananasskiver, og hak fint.

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.

Steg ananas under omrøring i 4-6 min, indtil let brunet. Tilsæt smør og sukker og steg indtil karamelliseret, 2-4 min.

Overfør til en skål, og lad køle af i minimum 5 min.

Hak mynte fint.

Halver lime.

Lav avocadotoast
3

Skær brød i 1,5 cm skiver, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie og krydr med et nip salt, og bag i 6-8 min, indtil sprøde.

Imens, halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.

Halver citron.

Mos avocado, citronsaft, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Riv laks i mindre stykker.

Fordel laks på brød og top med avocadomos.

TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie til avocadomosen.

Server
4

Skær æble i 1 cm tern.

Fordel yoghurt i glas, og top med honning og æbler.

Anret laksetoast, yoghurt, og pandekager toppet med karamelliseret ananas, ristet kokos, lime og mynte.