topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Frokost Duo

Frokost Duo

2x2 portioner | med avokadowrap og Butter Chicken

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Forkæl dig selv med en luksus frokost bestående af en velsmagende wrap, fyldt med lækre ingredienser. Denne wrap er fyldt med avocado, salatost, og en spicy slaw med kål, koriander og srirachamayo.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Jordnødder
Nødder
Selleri
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

2 stk

Avocado

150 g

Spidskål, skåret

1 pose

Koriander

150 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

2 stk

Butter Chicken

(Indeholder Jordnødder, Nødder, Mælk, Selleri)

100 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

20 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)6350 kJ
Kalorier (kcal)1518 kcal
Fedt108.6 g
Mættet fedt37.6 g
Kulhydrat67.4 g
Sukker25.4 g
Protein54.6 g
Salt8.1 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Hak koriander fint.

Smuldr salatost i en skål.

TIP: Vores tortilla er leveret klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.

Forbered avocado
2

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1/2 cm skiver. 

Lav srirachaslaw
3

Bland kål, koriander, srirachamayo, salt [1/2 tsk] og et nip peber i en stor skål, indtil kål er dækket med majo.

Server
4

Fordel srirachaslaw, salatost og avocado i tortillas, og krydr med salt og peber.

Fold siderne ind på wrappen og rul derefter til en stram burrito.