Gedeostsalat med honningstegt bacon
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gedeostsalat med honningstegt bacon

Gedeostsalat med honningstegt bacon

2 portioner | med avocado og croutoner

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Her har vi sørget for en luksusfrokostsalat, som sagtens kan forberedes dagen før. Vi steger bacon med honning og blander derefter med salat, avocado, smuldret gedeost og sprøde, hjemmelavede croutoner.

Allergener:
Gluten
Hvede
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Honning

1 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

1 stk

Avocado

100 g

Blandet salat

24 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

100 g

Gedeost

(Indeholder Mælk)

140 g

Bacon, tern

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til brød

¼ tsk

Salt til brød

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3075 kJ
Kalorier (kcal)735 kcal
Fedt46.6 g
Mættet fedt18.9 g
Kulhydrat45 g
Sukker13.1 g
Protein25.5 g
Salt3.6 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Lav croutoner
1

Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).

Riv brød i 2 cm croutoner, og fordel på en bageplade med bagepapir. Tilsæt olivenolie og salt, og vend sammen.

Bag i 8-10 min, indtil gyldne og sprøde.

Tilbered bacon
2

Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon i 4-5 min, indtil gylden.

Tilsæt derefter honning, og vend sammen.

Bland hvidvinseddike og bacon (inklusive baconfedt fra panden) i en stor skål. Stil til side for at køle af.

TIP: Kom honning i en skål med varmt vand i 1 min, hvis den er stivnet.

Forbered grøntsager
3

Imens, skyl salat.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1 cm tern.

Server
4

Kom salat og avocado i skålen med bacon, og vend sammen.

Anret i dybe tallerkener, smuldr gedeost over, og top med croutoner.

TIP: Hvis du først skal servere din salat senere, anbefaler vi, at du venter med at tilsætte croutoner indtil servering.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image